Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Brazzers üyelik ücretsiz 1 ay oldu "ŞOK"

Eyv.
  2. StrangerIX

Televizyonda yetişkin (+18) kanallarını nasıl kaldırırım?

Biraz araştırdım, buldum hocam.
  3. StrangerIX

Hocam kaldırdık kanalları. Sonra bir hafta sonra televizyonu açarken TKGS güncellendi uyarısı çıktı sağ üstte. Sonra bir baktık kanallar geri gelmiş.
  4. StrangerIX

Onu ben de bilsem hocam keşke. Euro maçlarında sürekli frekans yeniledik güncelledik maçları izleyelim diye. O sırada hep kanal ekleniyordu da takmamıştık. Babamla belgesel izlerken aşağı tuşa bir bastı ekrana s*ks kanalı çıktı. Nasıl kaldıracağımı öğrenmeye çalışıyorum ben de.
  5. StrangerIX

Samsung TV. Direkt uyduya bağlı, arada alıcı vs. yok. Bu kanalları Trt Euro maçları için güncellemeye çalışırken birkaçı eklenmiş. Silmeye çalışıyorum ama her günlük TKGS güncellemesinde geri eklenmiş oluyor. Bir tanesi de tam belgesel kanalları arasında. Bunları ekle-çıkar yapma alanı vs...
  6. StrangerIX

Gıda Dedektifi Hakkında (Ürün incelemeleri)

Baya bir süredir Gıda Dedektifi ve yan hesaplarının yaptığı paylaşımları takip ediyorum. Paket ürünlerin ne kadar kalitesiz, şaibeli ve sahte olabileceği hakkında güzel bilgiler paylaşmakta. Benim takıldığım konu daha başka. Neden bu tarz hesaplar firmaların ürünlerini inceleyip kötü/sağlıksız...
Top Bottom