Arama sonuçları: *

1. S

Spotify bu öne çıkanlar nasıl kaldırılır help!!!!

Arkadaş açmış 😂
  2. S

Spotify bu öne çıkanlar nasıl kaldırılır help!!!!

Forzada takılırken arkadaş açıyordu bunlar buraya gelmiş sinir bozucu gözüküyor bunu düzeltebiliyormuyum? Silinmiyor heralde
  3. S

Prison Break aile ile izlenirmi?

Açtık izliyoz pek birsey yok geçtim sucreyi cok baskıcı bi aile değiller bişi demediler
  4. S

Az bişi var heralde onlarıda atlarım 😂
  5. S

Ailemle izlemeyi düşünüyorum sizce izlenirmi önerir misiniz?? Cok açık sahneler yoktu heralde?
  6. S

istanbuldan tokata taşınıyoruz iyi birşeymi kötü birşeymi?

objektik bakarsak nasıl olur hocam :D
  7. S

Orda evimiz var aylık gelir 80-900K arası oraya gidincede aynı işi yapıcaz ama heyecan vae
  8. S

Değilim hocam işten eve evden işe gidiyorum ama arada cıkıncada gezileçek biryer olmasını isterdim yani 1726816585 Merkezde köyleşme yok öbür ilçelerinde var mesela tokatta hayat ucuz o dikkatimi çekti istanbuldan oraya gidince rahat bir şekilde herşeyi alabilçek güçte oluyor 1726816705...
  9. S

Ya ucuz ve güzel bir yerde yaşanırsa sıkıntı olcağını düşünmüyorum ama eğer gezilcek yer olmadığı için bunalırsam kötü olur tabii ki
  10. S

Bilgisiyae kalsın bencede scooterı sonra bakarım
  11. S

Bi elektrikli scooter alsam heryere giderim diye düşündüm sence iyi olurmu? Yoksa bilgisayarmı alayım
  12. S

oranın insanları istanbuldan bayramlarda falan gidince bakıyorumda bi böyle kaba geliyolar öyle olmaktan korkuyorum valla :D
  13. S

ailem illede gidiceğiz diyolar bakalım nolucak boş yere gitmek istiyolar diye gidilirmi anlamış değilim bizi bile düşünmüyolar ya.
  14. S

burda calışıyorum akşamları oyun oynuyorum cok dışarı cıkan biri değilim ama cıkmazsam sıkılırım arada cıkıyorum 2 haftada 1-2 kez oralarda gezilcek yapılcak bir şey yok burda 5-10 arkadaşım var sıkılrımıyım bunalırmıyım naparım önerilerinizi bekliyorum babamla beraber calışacağım tokattada sizce...
  15. S

bu psikolojik sorunu nasıl yenebilirim?

updateee
  16. S

update
  17. S

haklısın sanırım öyle yapacağım
  18. S

Yapmak istemediğim ama yapmak zorunda olduğum şeyleri yapınca midem bulanıyor halsizleşiyorum tualetim geliyor yemek yememek istiyorum mesela okula gidince yada bir misafirliğe gidince bunları nasıl düzeltebilirim ciddi bir şekilde arada işe gidiyorum yapmak istemiyorum bazen ama yapmak zorunda...
Top Bottom