Arama sonuçları: *

1. T3Ke

10 Maddede Intel pentium

ne zaman tartışmaya girsen hem beni hemde tartıştığım kişiye beğeni atandır kendileri
  2. T3Ke

Akım korumalı anahtarlı priz önerisi

https://www.hepsiburada.com/viko-multi-let-altili-priz-anahtarli-toprakli-cocuk-korumali-klemensli-beyaz-p-HRVIK90117600?magaza=OBUKACHA&wt_gl=cpc.6822.shop.nelk.yapi-market-ssc&gclid=CjwKCAjwtqj2BRBYEiwAqfzur6QfVXf-PqzUwp2GusrC7FC9SGn8rdCMRvsVip-F5oxGCdl-eIGCyhoCXGQQAvD_BwE kullanıyorum
  3. T3Ke

LGS zor mu ?

biraz geç kalmadınmı sence :d neyse örnek soru çöz sınavdaki soruları öğrnemek istersen
  4. T3Ke

Bu Sistem Yayın Açar Mı?

düşük seviyede açabilirsiniz.
  5. T3Ke

İlerde bütçeniz el veripte sisteminize takmak istediğiniz ekran kartı nedir ?

Nvidia titan rtx veya titan xp sli :D 2060 yeter bana oda en fazla normalde 570 bile yeterde neredee
  6. T3Ke

Hangi Windows Sürümü?

windows 7
  7. T3Ke

Herkes İnternet Hızını Paylaşsın

24-3
  8. T3Ke

OEM KEY GÜVENİLİR Mİ?

windows o keyleri bizim vermediğimiz söyledi. ne kadar doğru olduğu bilinmez. uzun kullanımda sıkıntı falan çıkmaz. windows 10 lisanslı laptop alıyorsan anakarta gömülür. oem keylerde öyle.
  9. T3Ke

OEM KEY GÜVENİLİR Mİ?

1-3 için tabii ki sıkıntı olmaz. 2 içinde. oem keyler anakarta gömülü çalışır anakartı değiştirene kadar orjinal kullanabilirsiniz. başka bir pc de kullanamazsınız.
Top Bottom