Arama sonuçları: *

1. Taha.

Cem Ersever'in Gözlüğü

Gülmenin de bir adabı vardır düzgünce bir şey soruyoruz sanki ne dedik
  2. Taha.

Cem Ersever'in Gözlüğü

@kosei Sen neye güldün???
  3. Taha.

Cem Ersever'in Gözlüğü

Komik olan şey ne
  4. Taha.

Cem Ersever'in Gözlüğü

Merhaba, fotoğraflarda gördüğünüz Cem Ersever'in taktığı gözlüğü nereden bulabilirim? 1623449659 @RevDeisDou Neye güldün??? 1623449690
  5. Taha.

Atatürk Küçük Resim (Sticker)

Merhaba, kendi odama küçük küçük Atatürk resimleri yapıştırmak istiyorum. İnternette aradım, o boyutlarda sadece imzası var. İstediğim tarzda (küçük ve arkası yapışkanlı) bulabilir misiniz?
  6. Taha.

Mastürbasyonu Nasıl Bırakırım?

Bunu izle belki yardımcı olur :)
  7. Taha.

Casio 1200whb 3bvdf Saat Ekranı

Merhaba, Casio marka saati beğendim ve almak istiyorum fakat üzerindeki bazı görsellerin ne işe yaradığını merak ediyorum. Bilen var mı?
  8. Taha.

Şu testerenin adını bilen var mı?

Eyvallah sağol
  9. Taha.

Şu testerenin adını bilen var mı?

Merhaba, yarım saattir düşünüyorum adını bulamadım. İnternetten alacam ama adını unuttum. Allah aşkına bilen yazsın.
  10. Taha.

!! Utanç tablosu !!.

Ülkemizdeki adalet kavramını güzel tanımlayan bir fotoğraf
  11. Taha.

Kaç yaşında marka giyinmek başlamalı

Bu kadar görgüsüzünü de ilk defa görüyorum o.O2
  12. Taha.

Technopat sosyal yazım kurallarına uyuyorum yine banlıyolar?

Yazım kurallarına uymadın diye 1 ay ban mı 🥴
  13. Taha.

Muhabbet kuşu cinsiyeti

- Muhabbet kuşu eğer erkek ise, cere rengi, genel olarak mor, pembe ve parlak mavi renklerinde olur. Burun delikleri etrafında ise, çok hafif olarak beyazlık olabilmektedir. - Muhabbet kuşu eğer dişi ise, cere rengi sarımsı veya koyu kahverengi, kirli beyaz ve açık beyaz renklerinde olmaktadır...
  14. Taha.

Ateistim soruları alayım

1-Din hocanla ateist olduğun için tartıştın mı? 2-Okulda din derslerine giriyor musun? 3-Ailenin bu konuyla alakalı tepkisi nedir? 4-Ateist olduğun için arkadaşlarından veya yakın çevrenden tepki geliyor mu? 5-Okulda öğretmenlerin tarafından tepki alıyor musun?-(eğer din derslerine girmiyorsan)-...
  15. Taha.

Havalı Nick Önerir Misiniz ?

CrAzY~YuSuF//31
  16. Taha.

Orucunuz nasıl gidiyor?

Tuhaf bir şekilde hiç acıkmadım
  17. Taha.

Ramazan Özel Nick Önerir Misiniz?

İmanGücü
  18. Taha.

Erzurumspor Bağış Gecesi/Troll Bağışlar

Evet dün gece Erzurumspor için Acun Ilıcalı tarafından bir bağış gecesi gerçekleşti ve baya para toplandı. Bunun yanında troll bağışlar da oldu onların linkini bıraktım.
  19. Taha.

Elinizde imkan olsa Türkiye'nin doğu bölgesini siler misiniz?

Burda o kadar insan doğru dürüst cevap veriyor, sen çıkıp toxiclik yapıyorsun. Sorun sende.
Top Bottom