Arama sonuçları: *

1. T

Edit

edit.
  2. T

PlanetVPN virüsmü yüksek CPU kullanım uyarısını tetikledi

Formatladım pcyi endişe etmem gereken bir şey varmı? Virüs silinmişmidir anakarta falan yazılma olayları var ya
  3. T

PlanetVPN virüsmü yüksek CPU kullanım uyarısını tetikledi

PlanetVPN indirmiştim ve bi kaç dakka sonra Norton antivirüs dikkatiniz gerekli “planetvpn.exe yüksek CPU kullanım uyarısını tetikledi” diye bildirim geldi. Türkiyede planetvpn hakkında pek bir şey bulamadım ama yabancı forumlarda mining yapıldığı, yüksedikten sonra kartlarında yüklü miktarda...
  4. T

Ehliyetsiz Kurye İş İmkanları

Bisiklet 25km hızı geçiyor ise b1 ehliyet istiyor diye biliyorum. Ama yinede bilir bir kişiye sorun hocam 1742923093 Hocam ehliyet yok yemek sepetini getiri ne yapıcaksınız gel yarin mulakata deseler ehliyetin yok diyip geri gönderirler 1742923175 Şuan yazılsanız ehliyeti tekte geçerseniz 1.5...
  5. T

Ehliyetsiz Kurye İş İmkanları

Hocam merhabalar, 15 - 20 gün kuryelik yaptım iş yerine ilk girdiğimde deneyim varmı yokmu diye sormadan ehliyet varmı diye sordular, yani gireceğin yer resmi bir yerse şarjlı dahi kullanıcak olsan ehliyetin yoksa alıpta seni başına bela etmezler, yanlış bilmiyor isem yemek sepetinde şarjlı...
Geri