Arama sonuçları: *

1. T

Yılbaşı çekilişi Artsic 3 🥳

Çekiliş sonuçlandı arkadaşlar katılanlara teşekkür ederim
  2. T

Arkadaşlar durumun bende farkındayım arkadaş kabul etmiyor hakkını girmek istemiyorum hakkınızı helal edin lütfen sanırım neden çekilişin yasak olduğunu öğrenmiş olduk 😔
  3. T

Evet hocam arkadaş ile bu konuyu tartıştım daha yeni üyesin gibisine, Abdullah abiyi yeni tanıdığını ve foruma üye olduğunu söyledi bende uzatmadım
  4. T

Evet dostum sen kazandın özelden adres bilgilerini atarsan yarın yurtiçi kargo ile gönderim sağlayabilirim
  5. T

Arkadaşlar hepinize katılımlarınız için çok teşekkür ederim gönül isterki herkese verebileyim fakat durumum buna yetiyor kazanan arkadaş @Fatih098 yedek arkadaş ise @MctCan eğerki yarına kadar yazmaz ise çekiliş yedek talihliye yönelecektir ilgi alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum
  6. T

Az sonra bu konuyuda kapatırlar zaten neyse başka bir siteden açayım bende vazgeçmek yok
  7. T

Arkadaşlar maalesef konuyu kapatıyorlar sürekli neymiş çekiliş yasakmış gönlümüzden kopuyor hediye edelim diyoruz adamlar onada ban atıyor
  8. T

Merhaba değerli forum sahipleri elimde uzun süredir duran bir kulaklığı size bu forum vesilesi ile hediye etmek istiyorum kulaklığın modeli steelseries artsic 3 kutu fatura ne yazıkki mevcut değil lakin çokta umursamazsınız diye düşünüyorum çekiliş şartı katılıyorum yazmanız yeterli saat 8de...
  9. T

Vatan pc iade sorunu

Merhaba ikinci el bir razer hyperspeed v2 mouse almıştım ürünü macro tuşlarından dolayı servise gönderdim servis iade veya değişim raporu verdi ben değişim için herşeyi gerçekleştirdim vatan ile görüştüm vs en son fatura sahibine ulaşabilir misiniz gibi bir şey söyledi bende hayır dedim doğal...
Top Bottom