Arama sonuçları: *

1. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Monster minibar nerede bulabilirim?

Öyle yapacağım sağ olun
  2. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Monster minibar nerede bulabilirim?

Soru başlıktaki gibi, bildiğim kadarıyla sadece sponsor olanlara veriyorlarmış gözüme hoş gözüktü bunlar nerede satılıyor 2. El sitelerinde bulamadım. Bulamazsam kaplama yapmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
  3. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Bugün okulda yaşadığım saçma kavga

Kaçıncı sınıf
  4. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

En iyi enerji içeceği hangisi?

Şekerli su gibi mi sade diyince aklıma sadece o geliyor
  5. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Sade black bruin yaban mersinli redbull ve mangolu monster deneyeceğim hocam 1728061152 Klasik olanı deneyeceğim fakat klasikten kasıt ne tadı nasıl yani
  6. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Monster beyaz içtim bugün pek Beğenmedim fazla şekerli ve ananas sevmiyorum monster şekersiz böğürtlen yaban mersini falan var mı 1728060738 İlk defa duyuyorum 1728060777 Tatlandırıcılar kalorisiz hocam 1728060820 Sırayla hepsini deneyeceğim bu markanın aroması vs var mıdır
  7. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Amaç enerji vs değil merakımı gidermek ve hoşuma giderse cola zero yerine tercih etmek
  8. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Taurine hakkında pek bir bilgim yok ama güvenli kafein dozu 70 kg bireyler için 475 mg sınır olarak kabul ediliyor
  9. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Enerji içecekleri ilaç değil ki içinde tatlandırıcı kafein ve taurine bulunan basit ürünlerden ibaret günde 1-2 kutudan hiçbir zarar gelmez 1728053733 Arkadaşım monster önermişti o yüzden almıştım bir dahakine redbull alacağım 1728053797 70 kg bir birey günde 3 grama kadar taurine alabilir...
  10. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Az önce hayatımda ilk defa enerji içeceği içtim beyaz monster çok şekerliydi ve ananas aromalıydı ananas pek sevmiyorum iyi değil di açıkçası, l karnitin var diye tercih etmiştim sizce en iyi enerji içeceği hangisi denemek istiyorum ve bunların herhangi bir zararı yoktur değil mü günlük dozajı...
  11. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Yavru kedi ısırmasından ölermiyim

Yarına selâ okunur..
  12. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

body fitness benim sonum olacak

ayniben😍
  13. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Öğretmene bana elleme diyemezmiyim?

Bana dokunma diyebilirsin ama bana elleme diye bir kelime olduğunu sanmıyorum
  14. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

kuryelikte ilk günüm

Bir okul vs gerektirmiyorsa güzele benziyor
  15. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

kuryelikte ilk günüm

Maaş nedir
  16. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Aşık olmak nasıl bir his?

Hepsinin sevgilisi ve takıntılı olduğu exleri var diye biliyorum
  17. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Daha önce olmadığı için aşk nasıl bir şey tam olarak bilmiyorum ama kız çok hoş
  18. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Kız çirkin değil ki ama dünyalar güzeli değil tabii ki kendine hep çirkin diyor ama bana çok çekici geliyo 1727161743 Biriyle sevgili olduğum zaman başka kızlar ile konuşmak yakışmaz bence o benim için çok fazla şey yaptı çünkü bir kere bile istemememe rağmen snap, tiktok, discord, instagram...
  19. Teomania🎸⋆⭒˚。⋆

Yapmışlığım var kıza bakınca yükselmiyorum yaptıktan sonra duygu kaybı vs olmuyor
Top Bottom