Arama sonuçları: *

1. T

Lisede disiplin yönetmeliği nasıl işler ?

Bizim sınıf 40 kişi grubu açarken herkesi güvenilir olduğuna dikkat ettik fakat işe yaramadı böyle bir olay başımıza geldi. Bundan sonra bu Allah'ın belası sınıfla muhatap olmayacağım zaten gruplarına da girmeyeceğim.
  2. T

Yukarda da söylediğim max hakaret sayılabilecek 2 kelimeyi söyledik. Bunu yapan çocuğun büyük ihtimal canı sıkıldı ve olay çıkartmak istedi. Umarım o da bulunur bize eğer savunma izni vereceklerse bu olaydan da bahsedeceğiz.
  3. T

Aileme zaten anlatacağım mesajı yeni aldığımız için kendime gelmeye çalışıyorum .
  4. T

Mesajların çoğu random aralarda "... partili hoca, koyun" gibi sözler de geçiyor. Burası hatalı olduğumuz kısım ama çok ağır olmadığını düşünüyorum akıbetimiz ne olacak ?
  5. T

Yok kesinlikle şahsa veya ailesine direkt olarak küfür yok. 1616609280 Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşı karşıyayım. Bize attıkları mesajda ailelerimize de haber vereceklermiş.
  6. T

Korkudan elim ayağım titriyor. Şimdi gelen mesajla yarın disiplin yönetmeliğine göre işlem yapacaklarmış. Olay şu: Dersde hocamız gerçekten ama gerçekten çok anlamsız ve insanı sinirden güldüren şeylerden bahsediyordu. (İçeriğini söylemiyorum isteyene özelden anlatabilirim.). Neyse tabi biz...
  7. T

Menege abimiz yine şaşırtmadı

İşte Türkiye'de kargo firması diye bir şey yok. Kargo şubesi var.
  8. T

Menege abimiz yine şaşırtmadı

2 gündür sistemim öylece şubede bekliyor arıyorum ne zaman dağıtıma çıkıcak diyorum bugün bir aksaklık oldu yarın elinizde olur diyorlar. Şimdi yine aradım dün dağıtıma çıkardık fakat evinizi bulamadık .d ( Bahaneye gel / Ayrıca dağıtıma çıkmadığını söylemişlerdi.) Ve maalesef ki bir gün daha...
  9. T

Stok sorunları hakkında !

O zaman haftaya iyi bir pc bulabilirsem alacağım mecbur. (Bütçe:max 8k/monitör dahil)
  10. T

Stok sorunları hakkında !

Artık bıktım pcsizlikten bir önce bilgisayar başına geçip oyun oynamak istiyorum. Bu stok srounları ne zaman biter ? Tabii ki net bir şey söyleyemeyiz ama en azından bilgili arkadaşlar bir tahminde bulunursa mutlu eder beni.
Top Bottom