Arama sonuçları: *

1. Trustaw

İşten kovuldum tazminat alabilirmiyim

avukata danışmalımııym acaba
  2. Trustaw

mantıklı olan nedir sizce
  3. Trustaw

Merhaba forum Dün akşam civarı müdür denen adam beni odasına çağırdı ve hiçbir gerekçe olmadan işten kovulduğunu bana söyledi performans nedeni ile olduğunu söyledi yaklaşık 2 ay dır çalışıyorum bu firmada. Yurtiçi kargonun bir acentesi bu yer tazminat alabilir miyim süreç nasıl olucak bilgi...
  4. Trustaw

Saçlarımı beyaza boyatmak isyiyorum

Ya hiç beyazlayıcı görmedim ki gri filan dio ilk saç boyatmam lütfen bi ürün önerirmisin
  5. Trustaw

18 e girmek üzereyim 1600729981 Beyaz kaoatma dio 1600730020 Beyaz yok ki
  6. Trustaw

Beyler saçımı sıfıra vuracağım yakın zaman da bende diom madem sıfıra vuracam bari tadını çıkartayım diom konuya gelelim anime fanatiğiyim tarzı etkisinde kaldığım tokyo ghoul şeklinde saçlatımı bembeyaz yapmak isitom bunu evde yapabilirmiyim nasıl yapcam kimyasal açıdan sıkıntılımı yardımınızı...
  7. Trustaw

eba canlı derslerine katılmak

beyler 11.sınıf bilişim okuyorum ve bize sürekli eba canlı derslerine çağırıyorlar fakat pek fazla katılım sağlayamıyorum konularımı tekrar internetten öğrenebiliyorum sizce bunun bana bir zararı varmıdır acaba uzun vadede olumsuz bir şey olurmu
  8. Trustaw

Ülkece hatamız

Biliyorsunuz ki artık firmalar kafalarına göre zam yapmaya başladı ve bunun bahanesi olarak yok bulgur zam yaptı bizde yaptık bulgura sorunca canım istedi deniliyor. Eskiden 3 tl ile topladığımız sistemler şuan 8bin tl den az olmuyor bir tek benmi bundan bıktım kalktıki başka bir ülkeye gidince...
  9. Trustaw

Anne ve Babam

Bunu düşünmene gerek yokki onları kaybettikten sonra ahiret diye bir şey var orda sonsuza kadar beraber kalacaksınız
  10. Trustaw

1650Super vs Rx570 hangisi

Rx 580 sahibindede sıfır 600 700 var
  11. Trustaw

Akbank atm 3700 tl mi yuttu

Aynısını yaptım kodu istediler verdim tmmdır dediler 1587315188 Tek endişem bazı büyük kuruluşlar kendi kurallarını uygulayıp bize suç atması çok başıma geldi
  12. Trustaw

Abi çok kötü bir şey ya ogün pc için para yatıracakken oldu
  13. Trustaw

Akbank atm sinde akbanklı bir ibana para yatıracakken birden şöyle bir uyarı geldi paranız atm tarafından alınmıştır diye aradaım 4 günde vereceğini söylediler endişrlenmelimiyim ne yapmalıyım yardım
  14. Trustaw

Ev interneti için hangi operatörü seçmeliyim (türknet vs millenicom)

Hocam türkneti aradığımdan bu yana 2 hafta oldu biri diyor port biri diyor arıza anlamadımki 1586478490 Tahütsüz lazım ya 1586478568 Ona başvuru yaptım da port sıkıntısı varmış bunun bir çözümü lazım ya
  15. Trustaw

Ev interneti için hangi operatörü seçmeliyim (türknet vs millenicom)

Merhabalar evime internet bağlayacamda türknet biraz gecikti 1 haftadan fazla oldu bende bu ara millenicoma gittim ordanda hizmet başlattım ikiside 16 mbs ama aklımda takılan şey ise hangisi daha güvenilir yada ping değeri ve download değerleri yardımcı olabilirmisiniz?
Top Bottom