Arama sonuçları: *

1. TyShame

TECHNOPAT'IN TERBİYESİZLİĞİ

İyi güldüm 😂
  2. TyShame

Ali koç gitti elim ayağım titriyo

Touch blue almak mı istiyosun ?
  3. TyShame

Son 1 Aydır Veya Şuan Güzel Sigara Var mı?

Monte carlo dark blue long. mavi uzun de verirler bi tadına bak
  4. TyShame

Sizce Bu Ülkede Hiç Bişey Yolunda Gidiyor Mu?

Birileri değil herkes sağlıyor sebebi de ekonomi. Millet 2 taraf da sağı solu ortalığı bu hale soktu şimdi birbirini suçluyor. Daha da kötü olacak daha dur bunlar iyi günler
  5. TyShame

Braun mu Philips mi powertec mi

Powertec baya iyi type c li ucuz olmayan modellerinden alırsan tr8500 vs onlar çok çok iyi oluyor
  6. TyShame

Evi satip faiza koysam mi? Kiraci problemi

Çok yakında inanıyorum sen ve sen gibi düşünenler patlayacak evler elinizde kalacak da aklınız başınıza gelecek o 19 bin Tl kira alan da zaten hakka giriyor hangi evin ederi 19 bin ? Neye göre yükselttin 😂 evden çıkartıyo millet sonra ver kiraya fazladan tayibi bazen haklı buluyorum ha bana...
  7. TyShame

Yeni mezun, 1 senelik çalışma tecrübeli yazılımcı olarak iş bulamıyorum.

Yazılım sektörü doldu taştı girmeyin dediğimde herkes bana laf ediyordu :) çevremdekilere güzel bir örneksin kardeşim iyi anlamda demiyorum aynı kaderi paylaşıyoruz. Türkiyede malesef en değer verilmeyen ( sözde değer veriliyor :D ) mesleklerden biri Allah sonumuzu hayretsin.
  8. TyShame

NVIDIA 580 SÜRÜCÜ SORUNLARI

580.88 benim 3070ti laptopta iyi gibi ama emin de değilim 566.36 dönüp tekrar bi test etme planı var aklımda da üşeniyom
  9. TyShame

Mansur yavaş ak partiye mi geçiyor ?

Evet duydum da ihtimal vermiyordum bu haberden sonra biraz ihtimal vermeye başladım yalan yok :D
  10. TyShame

Mansur yavaş ak partiye mi geçiyor ?

Jelibonun sözüyle kuyuya inilmez :D zafere geçse saygım 2 kat artar CB adayı olsa 3 kat artar
  11. TyShame

Niye Bu Kadar İyi Abii!! / Rog Ally

Yuh kaç lira diye baktım 58k yazıyo :D
  12. TyShame

VİDEO KAPAĞI YAPABİLECEK VAR MI?

Nasıl bir kapak istiyorsun bana özelden anlatsana hocam.
  13. TyShame

Gerektiğinden düşük fps alıyorum

İşlemcin ekran kartına yetmiyor çünkü
  14. TyShame

Askerlik ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Gideceğin güne kadar bedelliye çevirebiliyosun diye biliyorum. Buralardan duyduğun bilgiye güvenme ara askerlik şubesini sor.
  15. TyShame

Oyunlardan eskisi gibi zevk alıyor musunuz

Eski zevkleri değiştirmeye veya kaliteli popüler olmayan oyunlara yönelerek hala eğlenebiliyorum. Mesela eski oyunlara mod kurmaya yeni oyunlarda da fragman + oynanış iyiyse oynayıp bitiriyorum eğlenceyi nerde aradığına bağlı. Cs gibi rekabetçiler çok bozuldu cs den eğlence aranmaz. Yeni oyunlar...
  16. TyShame

Okulu bırakma kararı

Çalışırken bir yandan yks çalış imza yetkisi olan kalifiye bir bölüme girersen 10 numara olur. Dışarda belli şehirlerde değilsen %70 işsizsin zaten çok takma
  17. TyShame

Yazı mı seviyosunuz kışı mı?

Leş gibi ter kokusunu seven yazı sevebilir normal :D
  18. TyShame

Kimlik yok uçağa nasıl binerim?

Kimliğin fotoğrafını attır evden kabul ederler herhal
  19. TyShame

Televizyon fabrikasında çalışılır mı?

Hocam üniversite gibi tercihlerin olacak bu süreçte yeni insanlarla da tanışırsın eline de bir miktar para geçer + cv dolu görünür bu süreçte benim en çok pişman duyduğum konu budur. Belli şeyler olana kadar hep evde oturdum bekledim. Fabrikada en azından fabrika durumu iyi olduğu sürece maaşın...
Geri