Arama sonuçları: *

1. TyShame

0xc000027b hata kodu nedir

Cmd yi yönetici çalıştır aşağıdaki kodları sırasıyla uygula DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-image /RestoreHealth sfc /scannow
  2. TyShame

Almanyadaki Türk Toplulukları "Tayyip İstifa" Sloganı İle Yürüyüşler Düzenledi

Doğruymuş. Eğer chp yönetimi de aynı halk gibi tavır gösterirse hakketten alınabilir. Doğuda terör destekçileri nevruz ayağına pkk kurucu bayraklarını açıyorlar malesef cahil halkımız 2. Açılım pisliğine girdiğimizin farkında değil.
  3. TyShame

Siz benim dediğimi anlamadınız sanırım. Ben size bir görselle anlatayım. Hükümeti protesto eden Türk ve chp li gruplar içine Kürtçü sözde solcu insanlar katılıyor. Eğer protestocu Türk ve chp li gruplar bunları görüp müdahale etmezse malum partililere çok güzel bir propaganda ve yanıltma...
  4. TyShame

Sizden bir zaferli hissiyatı aldım. Konuşmalarınızdan belli :) zaferlilerin de burda olması güzel hissettirdi açıkcası. Cb seçimlerinde aksiyon alınacaktı artık zaten geç. Maalesef bugün onun diploma içeri atılma mevzusu üzerinden protesto edin diyorsunuz ama bilmiyoruz ki o yetkiyi malesef cb...
  5. TyShame

2.El sayfasının saçmalık ve kazıklık olayı

Çok teşekkürler hocam belki diğer arkadaşlarda faydalanmak isteyebilir. Elinize sağlık
  6. TyShame

2.El sayfasının saçmalık ve kazıklık olayı

Katılıyorum hocam. Piyasayı öldürüyor namussuzlar bu tip bildiğiniz facebook sayfası, whatsapp grubu varsa paylaşabilir misiniz ? Bıktım açıkcası o sitelere girmekten.
  7. TyShame

Güzel bulduğunuz editleri paylaşın

30. Saniyedeki silah ses senkronizasyonu günümüz editlerine taş çıkartır. Not: epilepsi krizine sokabilir dikkat.
  8. TyShame

En güvenilir kuranı kerim çevirisi

Yüce Kur'an'ın Manası ve Mesajı Abdullah Akgül den okuyorum ama DevilJoN un dediği gibi Yaşar Nuri Öztürk ve Mehmet Okuyanı severim.
  9. TyShame

Spor ile ilgilenenleri buraya alalım(Zayıflama)

Öğünlerini yavaş yavaş küçülterek kilo verebilir. Ayrıca bence şekeri azaltsın ve zamanla hiçe yakın hatta indirebiliyorsa hiçe indirsin. Öğünlerine limon, tarçın ekleyebilir. Ve kesinlikle zencefil tüketmesini tavsiye ederim toz veya canlısını.
  10. TyShame

Ankara'ya Trenle Gidilir Mi?

Hangi trenle gittin bilmiyorum ama sanırım izmir mavi isimli trenle gittin. Genelde en iyisi o zaten bitane de 2 şer koltuklu var o da fena değil denilebilir seninki tek koltuklu versiyon. Malesef hızlı tren yatırımları o kadar iyi olmadığı için kara tren mantığından daha iyi çalışan normal...
  11. TyShame

Niye oruç tutmuyon kavgası ilk hangi şehirde başlar?

böbrek sıkıntı hocam. Kalıtsal kist mi var ? Canım kütahya bu şekilde anılıyor yazık ya Güzelim şehri mahfediyorlar. Bende Kütahya konya veya trabzon diyorum 😂
  12. TyShame

Warband indirdim 0xc000007b Hatası Nasıl Çözülür?

C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Bunu silin ve bunu kurun. https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109
  13. TyShame

İnternetle kaç yaşında ve nasıl tanıştınız?

2007 de tanıştık ama uğraşmama isteği midir nedir pek keşfetmedim. Playstation kafeye gidip mortal kombat shaolin monks oynamak daha zevkli geliyordu nedense 😂
  14. TyShame

Discord yerine ne kullanıyorsunuz

Valour, guilded, matrix, spacebar, Teamspeak, ventro, mumble seç beğen al.
  15. TyShame

40 gün namaz kabul olur mu?

alkolün etkisi geçinceye kadar namaza yaklaşma diyor Kuranı kerim. alkolün etkisi en baba 5 6 saat zaten 16 18 saat sonra da sisteminden çıkıyor :D
  16. TyShame

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

Katılıyorum övülecek durum. Kova koysan kazanacaktı :D
  17. TyShame

Evet doğru :D ama bizim halkımızın yarısı balıktır. ( yarısı diyim de sonra tamam yarısı balık değildir diyebiliyim :D ) BKNZ : bu meclisin yarısı sahtekardır fıkrası :D bizimkinler çabuk unutur çabuk galeyana gelir beyniyle düşünmez tabi en azından yarısı ahaha :D
  18. TyShame

Ben mesajların tamamını da okuyamadım sadece etiketlendiğim kısımlar :D dediğim gibi kendini iyi göstermeyi biliyor yanılabilir yani insan.
  19. TyShame

Kendini dış siyasette iyi göstermeyi bilen biri diyebiliriz yanlışı bu. Halka karşı propaganda yapmayı iyi biliyor.
  20. TyShame

80 civarı diyebilirim. Kim chp veya akpye neden attığını biliyor ? adama Chp deki saçmalıkları anlatıyorum bana diyorki kime atıcaz adam mı var ? yalansa yalan de hocam şuan chp liyim diyenlerin akp lilerden hiçbir farkı yok. 1739911904 Takım tutar gibi parti tutturmaya alıştırmışlar bizim...
Top Bottom