Arama sonuçları: *

1. U

Part time müşteri temsilcisi hak.

Part time yazili mus. Temsilcisi olmak istiyorum tavsiyeleriniz nedir, nerelere basvurabilirim ?
  2. U

Uzaktan mobil olarak çalışmak mümkün mü ?

Bankalara vs girmek zor hocam ogrenciyi almazlar arastiriyorum su an
  3. U

call center için nerelere başvurabilirim tavsiyeniz var mı ? 1730813235 başvuru yapacağım sizin önerdiğiniz firma markalar var mı ?? 1730814171 hepsiburadaya baktım sadece şubede çalışacak eleman arıyorlarmış şu an diğer sitelere vs de bakacağım hangisi alırsa
  4. U

herkese selamlar, yazılım müh 1. sınıf öğrencisiyim. harçlığımı çıkarmak için çalışmak istiyorum. ama gelin görün ki bulunduğum yerde iş imkanı yok. saat 5'ten sonra ve geceleri çalışabilirim. diksiyonum iyidir 10 parmak klavye kullanıyorum hızım gayet iyidir. fikriniz nedir böyle bir şey mümkün...
  5. U

BAŞARDIM 🎉🎉🎉 DA, THH, Teknofest / Asus servisi / Teknorya

Kullaniyorum kullanmak da zorundayim ama lisans kodumu vs giremiyorum özelleştiremiyorum
  6. U

Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmediler 1727553766 Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu donmediler 1727553773 Yok onu biliyorum hocam da, o kadar ulasmaya calistim thh acmadan once bir turlu...
  7. U

Beni aramadilar hocam ulasamiyorum mail atiyorum ariyorum ne donuyor ne aciyorlar. Savunmalari istenmis beni daha aramadilar
  8. U

merhaba hocam ben de teknoryaya thh başvurunda bulundum savunma istendi aşamasında teknorya son güne kadar bekliyor mu adam gibi erkenden veriyor mu savunmasını ?
  9. U

üniversite okurken nasıl ek gelir elde edebilirim

herkese selamlar, bu sene üniye başlıyorum. yazılım müh okuyacağım. gideceğim il doğuda ve küçük bir il maalesef. ilk sene ganomu yüksek tutup üni değiştirmeyi amaçlıyorm ama bir yandan da ekonomik koşullar el vermiyor maalesef. ek gelir için part time iş bulmaya çalışacağım onun dışında ne...
  10. U

Tüketici hakem heyeti konusunda fikriniz gerekiyor

herkese merhaba arkadaşlar, laptop aldım ölü pixel çıktı satıcı veya n11 ve dahi servis malının arkasında durmadı. detayları daha önce açtığım başlıkta bulabilirsiniz satıcıyı thh ye şikayet ettim. şöyle bir durum var en son thh benden servis raporu istedi ölü pixel olduğu için bu da demek ki...
Top Bottom