Arama sonuçları: *

1. Useless

Komik sayılabilecek bir foto

2. Useless

Esssssssss

neyse
  3. Useless

Internet aleminin en kötü moderatörleri bu sitede :D

yo doğru yer
  4. Useless

Internet aleminin en kötü moderatörleri bu sitede :D

hiçbi küfür yok argo vs yok durduk yere konuyu kilitliyolar mesaj atınca da cevap vermiyolar :D acilen moderatörler elden geçirilmeli. burda da bi hakaret yok ama bunu da kilitleyecekler niye çünkü eleştiri kaldıramaz bunlar :D
  5. Useless

Birlikte büyüdüğün kişiyi yıllar sonra ınstagram reelslerinde görmek

ismini özelden yolla bakam
  6. Useless

Birlikte büyüdüğün kişiyi yıllar sonra ınstagram reelslerinde görmek

ilk faceyi açtığım zamanlar yıl bilmem kaç bi kızla tanışmıştım onunla baya iyi arkadaş olduk nerdeyse 10 yıl boyunca, arada birçok şeyler yaşadık o benden hoşlandı bir ara, ama ben arkadaş olarak sevdiğim için bir şey yaşamadık bir süre devam etti öyle sonra derslerinden dolayı ve aile...
  7. Useless

F**irl r**packs.site güvenilir mi?

valla ben bulamadım reis
  8. Useless

baktım şimdi konuşulan mevzu orda geçerli değil reis 25 50tlye hesap alamıyorsun sanırım
  9. Useless

alırken de kayıtlı hesapla alıyorsun ya reis kayıt olmak içinde tc istiyor
  10. Useless

o tür sitelerde kayıt olmak için tc istiyorlar diye biliyorum bi ara bakmıştım, artık ortalık o kadar kötü insan dolu ki tcmi vermek istemiyorum ne yalan söyleyeyim. evet belki sadece tcm ile bi şey yapamazlar ama insanın güvenesi gelmiyor işte, ve 1500tllik oyunları 20 50tlye neden satıyorlar...
  11. Useless

nerden alıyorsun söyleyebilir misin
  12. Useless

işim olmadığı için bazı oyunlara para veremiyorum bu siteden indirsem sorun yaşar mıyım? çook küçükken farklı türk sitelerinden korsan oyunlar indirmiştim ama yıllardır böyle bi şey yapmıyorum dediğim gibi artık oyunlar çok pahalandı param yetmediğini burdan indirmek istiyorum, ve nasıl...
  13. Useless

Korkudan yutkunamadım bu nasıl video?

açma
  14. Useless

neden böyle video yapar derken ne demek istediğini anlamadım, video edit değil zaten gerçekten yaşanmış bir olay fakat bildiğim kadarıyla epilepsi nöbeti geçiriyormuş, diğer oyuncu sinirlerine vurmuş istemeden böyle şeyler falan olmuş hatta bu maçtan sonra ölmeyi bırak 2 hafta sonra mı ne...
  15. Useless

işte ben gördüm:) gerçekten kötü etkilemişti
  16. Useless

sen bu yaşta korktuysan (yaşın kaç bilmiyorum ama) ben bunu 9 10 yaşlarımda izlemiştim aşırı etkilemişti beni geceleri uyuyamıyordum artık böyle videolardan
  17. Useless

Meslek edinme kursları..?

bulsam da kursa katılamıyorum pc operatörlüğü kursları falan var giriyorum detayları şartları falan yazıyor kayıt olma yeri yok
  18. Useless

paranı alıp yatıyosun derken anlamadım, ayrıldıgım birçok işyeri var hiçbiri meslekten sayılmaz fabrikada ameleydim
  19. Useless

valla kendimi yetenekli gördüğüm tek iş bilgisayar kullanmak bunun üzerinde bi şey istiyorum olmadı makine olur elektrik olur cart curt yeter ki öğretsinler meslek edinme imkanım olsun
Geri