Arama sonuçları: *

1. V

Saç için kök hücre tedavisi düşünüyorum nasıl olur

Arkadaşlar merhaba saçım son zamanlarda biraz fazla dökülmeye başladı üst taraflarda hafif seyrelmeler olmaya başladı yapabileceğim bir şey varsa erkenden yapmak için dün kliniğe gittim bana kök hücre tedavisi en iyi olur dedi mevcut saçlarının dökülmesini durdurur olan saçlarını da güçlendirir...
  2. V

Beyler Kız Mevzusu Tavsiyenize ihtiyacım var

konuş bence düzgünce kız arkadaşım rahatsız oluyor istemiyor falan yaptığı zaten taciz çok kalın kafalı değilse anlar zaten 1722190618 +1
  3. V

Beyler Kız Mevzusu Tavsiyenize ihtiyacım var

Baş başa konuş dostum bu kız benim kız arkadaşım o da bende rahatsız oluyoruz falan kavgaya sebebiyet vermeyecek şekilde kibarca söyle esas olay kız arkadaşında bitiyor kız arkadaşın istemiyorsa engeller veya ona beni rahatsız etme benim erkek arkadaşım var demesi lazım zaten daha çok zamanın...
  4. V

Uçak teknolojisi okumak mantıklı mı ? Önü açık mı ?

Malum tr de üniversitenin pek önemi yok artık sektörü araştır bence ilk iş ilanı falan veya bitirmiş birini falan bulursan daha iyi olur
  5. V

Uçak teknolojisi okumak mantıklı mı ? Önü açık mı ?

hocam bence bunun kararını sen ver ilgini çeken bölümü oku sonra keşke bunu seçseydim diye pişmanlık yaşama herkesin farklı fikirleri var kimse gelecekte ne olacağını bilmiyor fakat sürekli olacak sektörler lojistik-tarım-ulaşım-sağlık vb gibi temel alanlar bunlar üzerine bir şey düşünebilirsin...
Top Bottom