Arama sonuçları: *

1. VersusVenom

Kuzey Kore vs Afganistan'da yaşamak

Erkek olarak afganistan mantıklı bir savaş daha patlak vermez ben ve 4 karım 47 cariyem huzurlu bir hayat yaşarız
  2. VersusVenom

Biber Gazı İle Avm Girmek

O zaman yasalarca hakkın olmayanı taşıyamazsın, biber gazı astım hastaları veya kapalı alanda insanlar için öldürme riski taşıyan bir silah gibi görülüyor.
  3. VersusVenom

Kolye,küpe sadece metal bir şeyi göster geç yıllardır böyleyim.
  4. VersusVenom

Beline büyük tokalı bir kemer giy, her geçtiğin yerde kemerini gösterip kemer ötüyor de.
  5. VersusVenom

10CM Sopayı 3'e Bölsek?

Evet hatta bu ziyanı engellemek için kinetik enerji kullanarak birbirine kaynatma tekniği kullanılıyor artık ama onda bile materyal ziyanı var maalesef.
  6. VersusVenom

10CM Sopayı 3'e Bölsek?

Bir sopayı en ince ayrıtısına kadar 3'e bölebilecek bir teknoloji yok. Keserken talaş olarak çok daha fazlası gidiyor. 3CM 3 sopa için belki de 11Cm odun kullanılıyor. Diyelim ki öyle olsun Matematik pratiğin bir kağıda aktarılmış bir biçimi sadece. Matematik kusursuz şekilde hesaplamayı sağlar...
  7. VersusVenom

Hamster Bakımı Ve Bilgileri

Arap oldukları için beslemiyorum yerine Kediler Türk olduğu için 4 tane kedi besliyorum.
  8. VersusVenom

Sigara paketinden android yapma rehberi

Tasvip etmemekle birlikte Tebrik ediyorum ve Tevkif ediyorum sizi.
  9. VersusVenom

Parfüm Önerisi Etkileyici

https://www.madparfum.com/mad-p.102-selective-50ml-erkek-parfum-338 bundan kullanıyorum ben abim madde çalıştığı için free geliyor bana ama bence ne çok ağır ne de çok hafif ve erkek kokusu olduğu belli. Kalıcılık konusunda 5/10 diyebilirim.
  10. VersusVenom

Bu pc görünüş olarak ?/10

Ben bu tür oldschool kasaları daha çok seviyorum nedense. Kasa hoşuma gitti diyebilirim. PC benim için estetik değil de ergonomik olmalıymış gibi geliyor.
  11. VersusVenom

sizce zayıf mıyım ?

Konsantre kalorisi yüksek şeyler ye o zaman ve dereceli olarak arttır bu durumu. Asıl bence kafana çok takma 20-22 gibi ergenliğin bittiğinde bol bol yemesen de kilo alacaksın.
Top Bottom