Arama sonuçları: *

1. Violynn

PTT den haberim olmayan bir postanın mesajı geldi

gelen smsi kendi bilgilerinizi kapatarak ss atabilir misiniz
  2. Violynn

İş yerinden paramı nasıl alabilirim?

para yattı mı?
  3. Violynn

Sürüş sınavında nelere dikkat etmem lazım ?

ilk sınavı senle yapmaları daha iyi bence, hocalar sonlara doğru daha da sıkılırlar vs. sinyal unutma, panik yapma yeterli
  4. Violynn

Malum oyuna kayıt olma konusunds suphelerim var

tc sıkıntı olmuyor zaten herkesin tcsi her yerde, sadece telefonuna çok fazla spam mesaj gelmeye başlar bazen çağrılar bile. onlardan rahatsız olmam dersen başka da sıkıntı olmaz
  5. Violynn

Türkiyede urbex yapılacak yer var mı?

Ege civarlarında urbex yapılacak yer var mı? arkadaşımla bayadır bunu düşünüyoruz ve artık yapmaya karar verdik. Bunun için bir site tarzında bir yer varsa atabilir misiniz?
  6. Violynn

Arkadaşlar Yardımcı Olabilir misiniz?A

kolay gelsin hocam eğer toplu alım yapmak isterseniz 4 5 kitap kadar ve deneme numaramı dmden bırakabilirim kendim de elimden çıkarmış olurum kargoyla hallederiz 1717618431 30+ kadar kitabım var kaliteli yayınlardan
  7. Violynn

günlük 20 paragraf mert hocanın 70 günlük tyt kampı fen konu eksiğin varsa konu tekrarı, yoksa günde 20 soruluk fen denemesi hız ve renk yayınları sosyal denemesi bunların hepsini bitirmen en fazla iki buçuk saatini alır diye düşünüyorum. (mert hoca 1 saat/fen+sosyal en fazla 1 saat-20...
  8. Violynn

konu eksiğin var mı tytde? ona göre aklımdan ufak bi program yapabilirim
  9. Violynn

dostum 2 gün sonra yksye girecek ea öğrencisi olarak şu an senin yerinde olduğumu düşünerekten tavsiye veriyorum, yaz tatilinin sonuna kadar tytyi halletmiş olmalısın ve 11 in konularını tekrar etmelisin. ama günde 2-3 saatten fazla çalışmanı öğrenmem zaten yaz tatili, ilerde çok fazla...
  10. Violynn

Ehliyet Kursunun Teorik Derslerine Girmek Zorunlu Mu

ben 5 dersin sadece 2 tanesine falan gittim hiç sorun olmuyor diye biliyorum yoklama vs almadılar
  11. Violynn

Bu elbise ne renk ??

sarı beyaz zorlasam da mavi göremiyorum
  12. Violynn

Videoya az bana çok ses gelebilir mi?

ben izledim şimdi videoyu gayet güzel anlatmış fakat masaüstünün sesini kısarsam arkadaşlarımın da sesi kısılır onu nasıl ayarlarım peki bi bilgin var mı onun hakkında
  13. Violynn

teşekkürler fakat video çekme işine yeni yeni girişmeye başladım dediğin şeyin bir videosu vs var mı?
  14. Violynn

Arkadaşlar dün gece 1 2 gibi youtube'a lets play tarzı bir video yükledik ve yaklaşık 110 görüntülenme aldık 11 saatte ilk videomuzda, sizlere sorum şu; ilk çektiğimiz video ses kasma üzerine değildi oyunun sesini istediğim kadar kısabilirdim fakat farklı bir ses kasma üzerine olan bir oyunda...
  15. Violynn

Herkes Masaüstünü Paylaşsın

16. Violynn

telefondan bilgisayara fotoğraf nasıl aktarılır

one drive
  17. Violynn

Google Shopping Girebilen Varmı ?

benim şöyle olmuştu, siteye giremiyorum fakat vpn açtığım zaman giriyorum ve çok kasıyordu site ben de modemi resetleyip interneti en baştan kurdum bildiğim kadarıyla twitter, nvidia, facebook gibi sitelere giremiyordum telefondan da girilmiyordu bu sitelere
  18. Violynn

Google Shopping Girebilen Varmı ?

ben de girebiliyorum arkadaşın dediği gibi vpn den dene ben de nvidia sitesi vs giremiyordum modemi resetledim(tuşuna basarak olan değil) öyle düzeldi anca belki sende de aynı sorun vardır sadece bu siteye mi giremiyorsun
  19. Violynn

pc uyku modunda iken oyun indire biliyormuyuz?

o zaman bilmiyorum ama etrafına hafif bi tül örtü vs örtebilirsin çok sorun olcaksa kasa biraz hava alcak şekilde
  20. Violynn

pc uyku modunda iken oyun indire biliyormuyuz?

kapatamıyor musun ışıkları? benim monitör 10 dakika sonra kapanıyor zaten kendisi ön ışıklarını kapatıyorum tepedeki 2 rgb fan yanıyor sadece
Top Bottom