Arama sonuçları: *

1. W

Dambıl basma dünya rekorunu izleyiniz.

testo+deca+growthttur bence
  2. W

İlk defa küre girmek

bilmem ben yurt dışından alıyorum
  3. W

İlk defa küre girmek

bende yarın giriyorum kanka ya 2 yıllık bodybuildin geçmişim var 92 kiloyum 120 bench 160squat 230 deadlift atabiliyorum boyum 182 testo+oxandrole kullanıcam bakalım şuanlık
  4. W

Psikolojimin düzelmesi için her şeyi denedim.

ilgi bekliyor ne bekliycek
  5. W

taksiti ne yapmalıyım

garson olarak çalış ama popeyes burgerking tarzı yerler girme
  6. W

taksiti ne yapmalıyım

6 ay popeyes geçmişi olan biri olarak söylüyorum ki popeyes gerçekten çalışma şartları zor olan bir iş işin görünen yüzü sadece yemek ama temizlik yapıyorsun depoya kasa indirip taşıyorsun üstüne müşteriyle uğraşıyorsun zaten kızgın yağda pişirme işlemi yapıldığı için ortam çok sıcak hemde o yağ...
  7. W

Kimliğimde fotoğraf yok eklemek icin ne yapmaliyim

Hiç uğraşma yeni tip kimlik çıkar zaten zorunlu hale gelecek.
  8. W

Ben maalesef bir antisosyalim. Bir sosyopat.

ohh be
  9. W

ne yapayım kanka kaç gündür açtığı konuları görüyordum aşırı ayar oluyordum sonunda patladım.
  10. W

Hayır görüşlerim kişiden kişiye göre değişiyor ama bu şahsiyeti öyle görüyorum açtığı konulara bakarsan sende anlayabilirsin kimsenin dini inancı beni ilgilendirmez ama üst üste de yok Kuranda hata buldum yok Kuranda yanlış buldum ne gerek var böyle konular açmaya ?? Ayrıca istersen uzak...
  11. W

Kanka vallahi bir konu da fotoğrafını atmışsın kusucaktım ben senin neden ateist olduğunu ve neden Allahın olmadığını kanıtlamaya çalışır nitelikte konular açtığını çözdüm sanırım seni çok çirkin yarattığı için Allahı sevmiyorsun ve olmadığını düşünüyorsun aynı zamanda da şişkosun vallahi senin...
  12. W

Parfüm Önerisi Etkileyici

Bargello kod:709 numaralı parfüm
Top Bottom