Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Botta 42 no ile 43 no arasında çok fark olur mu ?

öncelikle anlayan arkadaşlarımız varsa yardımcı olursa sevinirim iade ile uğraşmamak için soruyorum, arkadaşlar ayağım 42 numara bot alacağım stokta 43 numara var istediğim ayakkabının sizce çok fark olur mu ?
  2. Xpertronic

İlk PC mi aldım bı h.o alirim

hayırlı olsun güle güle kullan
  3. Xpertronic

Yeni Sistemim 😍😍 Allah Herkese Nasip Eylesin

çok hoş güle güle kullan
  4. Xpertronic

Amazon hesabımdan 902tl çekmeye çalıştı ve hesabım askıya alındı

hiçbir bilgim yok malesef
  5. Xpertronic

Konya Taşkentle alakalı sorum olacak yardımcı olabilecek var mı ?

tanıdık birisi yok mu sorabileceğin genelde ilçelere servis tarzında araba kalkıyor bizim burada öyle ama orada nasıl işte onu bilmiyorum :D
  6. Xpertronic

direk yok sefer çıkmıyor
  7. Xpertronic

kahramanmaraştan geleceğim merkeze mi geleyim nerde ineyim tam bilmiyorum konya merkeze gelsem oradan taşkente ne ile gidebilirim acaba
  8. Xpertronic

arkadaşlar konya taşkente gideceğim de ulaşımı nasıl sağlamam gerekiyor otobüs ile gideceğim birde kalabileceğim otel pansiyon yurt gibi bir şey var mı acaba nereden biniliyor nerede iniliyor vs?
  9. Xpertronic

Filmi bulmama yardım eder misiniz ?

bakayım fragmana vs
  10. Xpertronic

Filmi bulmama yardım eder misiniz ?

jetli oynuyordu bir tane çocuğu yurttan kaçırıyordu düşmanları, aileye yardım ediyordu jetli bir sahnesini hatırlıyorum adamla karşı karşıya jetliye silah sıkıyordu, oda sağ sol yapıp adamın yanına giriyordu daha sonra adam seni vurdum diyordu jetlide evet bende seni diyordu böyle toplu iğne...
  11. Xpertronic

Kasa Temizliği Hakkında

Arkadaşlar kasamı temizleyeceğim, ekran kartımı söküp fön makinasının soğuk yeri ile kasanın her yerini fanlarını vs. temizlemeyi düşünüyorum daha farklı temizlik önerisi olan veya yapan yardımcı olursa sevinirim. Bu şekilde temizlik yapmak herhangi bir sıkıntı yaşatır mı ?
  12. Xpertronic

Led kumandalar hakkında

Arkadaşlar elime daha gelmediği için test edip deneyemedim de anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Şimdi a101 den led ışıklar vardı onları aldım da bunun renklerini kumanda ile değiştirirken benim kasa fanlarım da kumandalı onları değiştirme ihtimali var mı ?
  13. Xpertronic

DC Emoji ile kayıt yapma nasıl yapılır ?

teşekkürler
  14. Xpertronic

DC Emoji ile kayıt yapma nasıl yapılır ?

1 2 dc de gördüm bende kendi kendi dc adresime yapmak istiyorum emojiye tıklayarak kayıt olabilirsiniz yazıyor emojiye tıklayınca kayıt oluyor bende yapmak istiyorum bilgisi olan var mı ?
  15. Xpertronic

Apex legends hesabını prime gaming'e nasıl bağlarım ?

Prime gaminge nasıl bağlarım arkadaşlar netten vs. araştırdım bulamadım bir türlü yapan varsa yardımcı olabilir mi ?
  16. Xpertronic

Msı Afterburner inmiyor

tıklıyorum sayfa yenileniyor inmiyor var mı çözümü dostlar ?
  17. Xpertronic

7,5 upload ile yayın ayarları nasıl olmalı ?

Teşekkürler
  18. Xpertronic

7,5 upload ile yayın ayarları nasıl olmalı ?

Kaliteli pixelsiz bir görüntü için kaç bitrate vermeliyim hangi çözünürlükte açmalıyım ?
  19. Xpertronic

Fatura garanti belgesi yerine geçer mi ?

Sattım göndermem lazım çünkü ekstra bir garanti belgesi gelmemişti 1608995975 Teşekkürler
  20. Xpertronic

Fatura garanti belgesi yerine geçer mi ?

Dostlar şimdi kulaklıgımı sattım drop plusa geçeceğim faturamı mailden indirsem garanti yerine geçiyor mu birde faturada bilgilerim var tc vs. Sıkıntı olur mu ?
Top Bottom