Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

Photoshop Bilen Bir Arkadaş Bana ulaşabilir mi

Kusura bakma bildirim gelmemiş kabul ettim geri istek attım
  2. Yavuz KAYIŞ

Photoshop Bilen Bir Arkadaş Bana ulaşabilir mi

Arkadaşlar selam Photoshop ile ufak bir yazı düzenlemem lazım fakat Photoshop bilmiyorum ücreti mukabilinde bilen biri bana ulaşabilir mi Instagram: yavuzkayis_
  3. Yavuz KAYIŞ

Bot bulamıyorum Numara yok

Normal insanım basketbol hiç oynamadım ama vücut geliştirmeye gitmek istiyorum Tuna Tavus olucam yaşım 16 bu arada
  4. Yavuz KAYIŞ

Hacı durmuyor o yüzden 48 istiyorumda önleri acıtıyor
  5. Yavuz KAYIŞ

Hacı 49 a geçiyorum 1.95 116kg yim
  6. Yavuz KAYIŞ

Beyler ayaklarım 48 numara hiçbir yerde bot bulamıyorum varsa aynı durumda olan ya da tavsiyeniz varmı bütçe Max 450tl
  7. Yavuz KAYIŞ

bir sesi nasıl döngüye alabilirim

eyv kanka
  8. Yavuz KAYIŞ

bir sesi nasıl döngüye alabilirim

beyler kuşa konuşmayı öğretiyorum bir ses kaydı aldım 8 sn bunu nasıl 1 saate dönüştürebilirim cihazda tekrar tuşu yok
  9. Yavuz KAYIŞ

Hayalimdeki Bilgisayar :)

BUNU BUNLARA ANLATAMAZSIN DENEME ANLAMAZLAR
  10. Yavuz KAYIŞ

Hayalimdeki Bilgisayar :)

hayali şuanlık 1050 ti olan ben
  11. Yavuz KAYIŞ

Dolar Daha Düşermi ya da Tl Değer Kazanır mı

İnşallah hocam 1609249534 şuan bende sana pp gibi bakıyorum (merak ettim neden)
  12. Yavuz KAYIŞ

Almancadan Anlayan Varsa Bakabilir mi

Lieber Adolf ; Mein Name ist Yavuz KAYIŞ.İch bin schüler. Ich bin 15 Jahre alt. Wie alt bist du? Ich komme aus der Türkei und bin Türke. Wo kommen du ?. Ich lebe in Istanbul . Ich spreche Türkisch . Ich lerne Deutsch und Englisch. Welche Sprache sprichst du ? Du kannst mir auch schreiben ...
  13. Yavuz KAYIŞ

kanka bunlara anlatamsın bunlarda eksik organlar var boşuna uğraşma aynı kafayla devam etsinler
  14. Yavuz KAYIŞ

tahminin anlamını bilmiyorsan konuşma o zaman çık konudan akla, sezgiye ya da birtakım verilere dayanarak, gelecekteki bir olayı, bir durumu bilme, kestirme. sende eksik olanlar var o yüzden tahmin edemiyorsun
  15. Yavuz KAYIŞ

zaten geleceği gör demedim düzgün okursan anlarsın tahmin dedim bak adamlar yazmış adam gibi sen yine cehaletini konuşturmuşsun :) 1605253896 zaten geleceği gör demedim düzgün okursan anlarsın tahmin dedim bak adamlar yazmış adam gibi sen yine cehaletini konuşturmuşsun :) 1605253969 artık...
  16. Yavuz KAYIŞ

arkadaşlar malum damat berat paşa istifa edince nedense dolar düşüşte bu devam eder mi yoksa yeni m bakanı berat ile kapışıcak mı sizce tahminleri alalım 1 ABD Doları eşittir 7,64 Türk Lirası 1 Euro eşittir 9,02 Türk Lirası 1 İngiliz Sterlini eşittir 10,03 Türk Lirası
  17. Yavuz KAYIŞ

valorantta bu kadar yüksek fps alıp cs de alamam

Arkadaşalar valorantta 60 fps oynarken dust 2 40 fps mirage ye giriyorum 80 fps dust 2 de mi sorun var benim pcde mi çözemedim birde bir çözüm yolu varmı
  18. Yavuz KAYIŞ

3 D yazıcı hizmeti yapan var mı

Arkadaşlar 3 d yazıcı ile bastırmam gereken şeyler var küçük parçalar var mı basan
  19. Yavuz KAYIŞ

bilin bakalım ne yapıyorum

eyw
  20. Yavuz KAYIŞ

bilin bakalım ne yapıyorum

videodaki mekatronik mühendisi ben bakarak yapıyorum
Top Bottom