Arama sonuçları: *

1. Yorguntitan

Çip kıtlığı ne oldu?

Taiwanda yaşanan kuraklık, mining akımı, corona derken büyük bir çip krizi var ve halen devam ediyor. Üretim ve sevkiyatlar normale dönse bile piyasanın yaşadığı çip açığına doyması lazım fiyatların normale dönmesi için. Ekim ayında almanyadan 700 euroya 3070 aldım, geçen baktım ikinci eline...
  2. Yorguntitan

Avrupa bizi kıskanıyor mu???

Hala bilmediğin konularda ahkam kesmekte direniyorsun. Kanser eder senin gibi ergenler insanı. Almanyada kiranın içinde sıcak su elektrik gaz her durumda dahil değildir. Almancan olsa ilan atardımda neyse kime ne anlatıyorum. İlanlarda kalt Miete yazar, yani sadece kira, birde warm Miete yazar...
  3. Yorguntitan

Ulan yaşamasak bilmeyeceğiz. Psikiyatrik rahatsızlığı olan, hezeyanlar yaşayan komşuma o çok övdüğünüz avrupada 9 ay sonraya randevu verdiler. Kaç tane randevuyu unutup kaçırdım 6 8 ay sonrasına randevu verdikleri için. Ben tedavi için türkiyeye geliyordum, Ankara şehir hastanesinde her...
  4. Yorguntitan

Gezmiş miş. Senin gezdiğin o ülkelerde ben yaşadım çalıştım. Ülke güllük gülistanlık diyen yok burda, türkiyede çalışma şartları ağır, alım gücü düşük, vergiler fazla. Fakat sağlık, konut konusunda çok daha iyi. O ülkede yaşamadan sağlık sistemini, konut imkanlarını nasıl bileceksin ? Turist...
  5. Yorguntitan

Soruma cevap ver boş yapma. Hangi ülkede kaç yıl yaşadın, çalıştın? Senin PC başında oturmuşluğun kadar benim yurtdışında yaşamışlığım var.
  6. Yorguntitan

Hangi ülkede kaç yıl yaşadın, çalıştın? Senin gibi bilip bilmeden kendi ülkesini kötüleyip gömmekten iyidir.
  7. Yorguntitan

Romanya Şeriat kur'anın içindeki hükümlerdir, kuranın ta kendisi yani. Umarım biliyorsundur.
  8. Yorguntitan

Alakası yok. 6 sene avrupada yaşadım, şuan türkiyedeyim neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Almanya otobanlara bile yeni bütçe ayırıp yenilemeye başladı, çok eskiydi otobanlar. Tüm yollar ücretsiz orası daha iyi ondan bahsetmiyorum ama türkiyede şehirler arası yollar Avrupa ortalamasının çok...
  9. Yorguntitan

Toprak kayması bilgi doğal felaketler her yerde olabilir. İtalyada koca köprü çöktü, almanyada tren raydan çıktı kaç kişi öldü. 2015te almanyada yaşadığım şehirde selden 2 kişi öldü. Dünyadan haberin yok. Git berlin havalimanının hikayesini oku, rezalet.
  10. Yorguntitan

Ekonomi, eğitim, çalışma şartları berbat türkiyede. Ama sağlıkta ve konutta Türkiyeyi dünyada tek geçerim. Ulaşımda da birçok Avrupa ülkesinden iyiyiz.
  11. Yorguntitan

Kullandığımız Tüm Ekran Kartlarını Yazıyoruz

İlk Ati Xpress 200 Ati X1050 Ati X1550 Ati HD 4850 AMD HD 6870 Şuan RTX 3070 eagle oc
Top Bottom