Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

dikkat dağınıklığını azaltacak şeyler

Vitamin ve minareller dışında odaklanma egzersizleri yapmak daha etkili olacaktır. İlla ilaç kullanıcam diyorsanız doktor kontrolünden sonra uyarıcı ilaçlar alabilirsiniz ama bu hayatınız boyunca ilaç kullanımı oluşturacak bir bağımlılık yaratacaktır.
  2. YusufTheBolt

köpek sahiplenme ve ortalama giderler

Hocam köpek beslemek hali hazırda bütçe sorunu olmayan insanların yapması gereken bir şey. Tabi yalapşap bakımda yapılır eğer cana önem vermiyorsanız. Öncelik gider bakım giderleri ve sağlık giderleri. Karma-parazit-mantar vb. aşılar için yıllık 4000-5000 tl gideriniz olur. Mama köpeğin türü ve...
  3. YusufTheBolt

Sizce Ezan Türkçe Okutulmalı Mı?

Zaten zaman kağıdın yeni icat edildiği ve yazılı iletişimin kısıtlı olduğu bir zaman olduğu için, Türkçe Meal Kuran'ı kimse okumuyorken, Salihi'yi Buhari'yi, Müslim'i kimse okumuyorken kendi dinini araştırmıyor Hadis İslamı ve Kuran İslamı'nı kimse bilmiyorken bence de ezan Türkçe okutulmalı ki...
  4. YusufTheBolt

Kızı Çözemedim amacı ne...

Dostum kızların bir rehberi yok. Kendin çözmen lazım. Belki çok spastik biri, belki gerçekten ilgili ama seni sıkmak istemiyor, belki de sadece eğleniyor.
  5. YusufTheBolt

Normal klimadan vrv klimaya geciş yapılır mı?

Hocan sanayide fabrika soğutmayacaksan geçilmez.
  6. YusufTheBolt

Arkadaşlar herkes O7 diyor bu ne demek ?

www.google.com diye bir site var haberin olsun.
  7. YusufTheBolt

Forumda en sevdiğiniz kişi ve hoşlanmadığınız

Söyleyecek pek sözü olmayanlar aslında hiç sözü olmayanlarmış. :)
  8. YusufTheBolt

Saç yumuşatıcılar işe yarıyor mu?

https://www.amazon.com.tr/Ye%C5%9Filmarka-Do%C4%9Fal-Sa%C3%A7-Kremi-Tipleri/dp/B09SM1RD6S/ref=asc_df_B09SM1RD6S/?hvadid=510194525229&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=16611013408300148270&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-1656317980286&psc=1 benim kullandığım...
  9. YusufTheBolt

Saç yumuşatıcılar işe yarıyor mu?

Saçını soğuk su ile yıkayıp saç kremi kullan. Eğer işe yaramazsa tellerin kendisi artık nem tutamayacak kadar yıpranmış demektir. O zamanda sık su içip saç bakım kremi ile sürekli yıkayıp yeni gelecek olan saçların daha yumuşak gelmesini sağlarsın.
  10. YusufTheBolt

Minibüsçülerin bilerek almama hakları var mı?

Çalışma saati dışında olabilir hocam. Minibüs hatları devredilirken ve sayısı belirlenirken "gereken toplu taşıma ihtiyacına hizmet amaçlı" tasviri ile verilir satılır yada kiralanır. O yüzden almak zorundadır.
  11. YusufTheBolt

Aşk ve Dost açısı çekiyorum

Estağfurullah ben kesinlikle kötü-çirkin-iğrenç demedim. İnsanlar zaten etraflarında iyilik meleği gibi dolaşan insanları pek istemezler doğru. Ama biz erkekler bu durumlarda fazla seçici değiliz. Kolay arkadaşlık kurar hemen kaynaşırız. Ona rağmen arkadaş edinemiyorsa ya psikolojik bozukluğu...
  12. YusufTheBolt

Kusura bakma açık konuşucam o zaman sen insanların pek arkadaş-dost olarak tercih edeceği bir insan değilsin.
  13. YusufTheBolt

wattpad 1691620378 Bu zaten dostlarına da anlatmaman gereken bir şey. İlişki tek taraflıda olsa 2 kişi arasında kalması gereken mahrem bir olaydır. Platonik yada karşılıklı hiçbir ilişkinizin kişisel boyutunu en yakın dostlarınıza dahi açmayın.
  14. YusufTheBolt

LGBTQ+ Yobaz Bir Örgüttür!

Ben tamamen toplumun yönetilmesi ve yönlendirilmesi taraftarıyım. İnsan gibi aslında hem toplum yaşamına uygun aynı zamanda tek yaşamaya uygun bir canlının kişi olarak çoğalması sonucu oluşabilecek farklı düşünce yapılarından doğan farklı isteklerin aynı anda yerine getirilememe sebebi ile...
  15. YusufTheBolt

15 milyon TL ye rtx 3070 ti!

Şaka maka dürüst satıcı. 1689888635 Sevgilisiyle kavga eden moderatör sinirini gelip senden çıkartıyor zaten :D
  16. YusufTheBolt

Sayfam için isim önerisi

Seyfos-Dayıda
  17. YusufTheBolt

Kayıp insan bildirimin ücreti var mı

Sizin için rayiç ne mesela? :D Hacı 5000 istediler ama arkadaşın babası o kadar etmez :D 1689692376 Öyle saçma şey mi olur la? Neden para istesinler?
  18. YusufTheBolt

Bilgisayar bulunan ortamda bitki yenir mi

Yenmez. Masaüstü Bilgisayar çok fazla Sar değerine sahip radyasyon yayar. 6 aya kanser olursun 1 seneye helvanı yeriz(!)
  19. YusufTheBolt

İkinci el 13700k kaç para olmalı?

Arkadaşım kendi kasasında işlemcisini yenileyecekte ilanlar biraz karışık. Sizce 2. el bir 13700k ne kadar olmalı yada en fazla ne kadar verilir?
  20. YusufTheBolt

Gencer gaming kargo sorunu

Bizim 2 adet alışverişimiz oldu ikisi de kötü. Özellikle müşteri hizmetlerine ulaşma aşaması. Uzak durun Gencer Gaming ve onu ölümüne savunan koyunlardan.
Top Bottom