Arama sonuçları: *

1. ZXCV

Youtube Video Fikirlerim

teşekkürler 1609851846 ama arkadaşıma yüzde kaç pay vermeliyim
  2. ZXCV

Youtube Video Fikirlerim

beyler arkadaşım performans testi yapçak oyunlara ben ise editliycim sizce olur mu
  3. ZXCV

Arkadaşlar 2 tane muhabbet kuşu alıp çiftleştirip 20TL'den satmak mantıklı mı?

onun yerine kedi ,köpek veya balık al daha karlı bu arada hayvan ticaretinde bir şey yok cins cins hayvanları kim beleşe verir yemi suyu falan
  4. ZXCV

Eskiden hep oyun oynamak hep oyuncu bilgisayarım olsun istiyordum şimdi hiç bir şey

ama benim laptopum olup diğer herkesin pc si olması canımı sıkıyo mesela senin
  5. ZXCV

Eskiden hep oyun oynamak hep oyuncu bilgisayarım olsun istiyordum şimdi hiç bir şey

onun için mi ufak bir şeyde çok çok çok sinirlenip kızıyorum
  6. ZXCV

aynen galiba çünkü şuan internette falan takılıyorum 12 yaşındayım fakat babama kırma tüfek aldırmak istiyom avcılığa ilgim var zaten dayım da avcılık yapıyor o bana öğretir gibi ama beynim bir yandan oyun bilgisayarın olsun bir yandan hobilierin sana yeter diyor kaygılanıyorum
  7. ZXCV

eskiden oyun oynamayı severdi hemde çok hep babama oyun bilgisayarı al bakarız falan diyordu bu zamanlarda hiç oyun oynama isteği var kişiden kişiye değişir mi çünkü ben oyun oynamayı çok seven bir insandım şimdi böyle daha çok hobilere yöneliyorum sizce nedeni nedir
  8. ZXCV

pc vs konsol eğlence maçlı nedenli

ne kullandığınızıda yazarsanız sevinirim ben laptop
  9. ZXCV

ne kullanıyosun şuan
  10. ZXCV

bence yarı yarı
  11. ZXCV

Alkolsüz içki içmek günah mı ?

Dediğim gibi içmeyeceğim ama meraktan can sıkıntısı
  12. ZXCV

Zaman öldürmek için hangi teknolojik alet almalıyım ?

bilmem olmaz hem yaz hem kış ben daha çok kış insanıyım .
  13. ZXCV

Neden oyun oynamak için mi ? Ben eskşden çok çok çok çok iyi birsistem istiyordum istemem çok çok ama oyunsuz flanda oluyor seneye elime 6000 tl geçecek birazıyla sizin öneridiğiniz güzel bir şey geri kalanını kenara
  14. ZXCV

Var zaten laptop
  15. ZXCV

Forum sakinleri sizce ben vakit öldürmek için ne almalıyım ?

ya bütçe zorlamak istemiyorum
  16. ZXCV

Çok bütçe zorlamak istemiyorum.
  17. ZXCV

18. ZXCV

Adaletin Bu mu Dünya ?

https://www.google.com/search?client=opera-gx&q=Dolar&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 bakın bizim türk lirası abdde ne kadar değerli
  19. ZXCV

beyler sizce pc vs laptop

tmm pc alcam
  20. ZXCV

beyler sizce pc vs laptop

Alpbruh eee atalarımız ne demiş Alpbruh ne oldum değil ne olucam denmeli şimdi konsola pc çok iyi glecekte laptop ve konsol çünkü laptoplara büyük ihtimal en fazla 7-10 yıl içinde gelecek belki dahada erken 1602768910 kardeşim sende haklısın seni unuttum
Top Bottom