Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Koctas'ta Çalışan Var Mı?

Merhabalar bugün bizi yerel Koçtaş mağazasından aradılar, birkaç hafta önce aldığımız askiligin üzerinde çok güçlü, gri bir mıknatısın kaldığını söylediler. Ancak üzerinde hicbir şey yok. Şimdi bizi bu konuda resmen sorguladilar ve bizden ev adresimizi falan istediler. Acaba bu ne tür bir...
  2. ZeRRaen

Yeni Sokak Kedisi Sahiplenecegim Neler Alayim?

Piyasada en ucuz 30tl civarina mama buldum ancak kedi tuvaleti ve kumu konusunda emin degilim. Ayrica harici birkac sey evde var ancak tam tesekkul neler lazim bilmiyorum.
  3. ZeRRaen

lgs 40 gün kaldı ne yapabilirim

Gunde 2 deneme coz. 1.5 ay sadece gunde 2 deneme cozmustum LGS oncesi. Sozeli fullemistim ve 1,92 derece yapmistim. (2021) LGS zaten asiri bilgi odakli degil bol soru cozmek yeterli
  4. ZeRRaen

Hoşlandığınız Birisine İlk Nasıl Yazarsınız?

Bi datede babasının arabasını konuşmuştuk HWFGDADTWFDTFDW Zorbadandım ama haklı bir zorlanma
  5. ZeRRaen

Hoşlandığınız Birisine İlk Nasıl Yazarsınız?

Ben genelde naber yazıyorum, zaten karşı tarafın isteği varsa işe yarar. Peki ya siz? İlk nasıl yürüyorsunuz?
  6. ZeRRaen

Haftanız nasıl geçti? 08-14 ocak 2024

3 haftadır onu dusunuyorum:uzgunpeepo:
  7. ZeRRaen

Görüntü kalitesi amd nvdia

Nvidia ayarlarından kaliteye çekerek denemelisin. Ayrıca dlss vs. otomatik açık geliyor olabilir onlara da dikkat et
  8. ZeRRaen

2. Date'de ne yapabiliriz?

Hocam havalar bi tık soğuk gibi
  9. ZeRRaen

2. Date'de ne yapabiliriz?

Beyler kızla şu an flört bile sayılmayız. Ne yapabiliriz? Yakınlarda sinema gibi aktiviteler yok küçük bir ilçede yaşıyorum
  10. ZeRRaen

Sa beyler staj yerine gec kalindi mi

Otobüs'ü kaçırdım mantıklı gibi de ne kadar geç kalmıştın
  11. ZeRRaen

Sa beyler staj yerine gec kalindi mi

Staj yerine neyle gidiyorsun
  12. ZeRRaen

Edebiyat Öğretmenimin kızına Yazmak??

Sence D
  13. ZeRRaen

2 gündür konuşuyoruz, niyetimi açık edecek şekilde mesajlar attım. Şu anlık süper gidiyor
  14. ZeRRaen

Artık çok geç
  15. ZeRRaen

Dersimize girmiyor onu söylemeyi unuttum. Sadece 10'lara ve 12'lere giriyor(seneye sıkıntı opsiyonel)
  16. ZeRRaen

kantinin arkasında sıkıştırayım bi o.O2
  17. ZeRRaen

Espirili ama sert bakışlı birisi, 12lerle arası çok iyi ama biz 11'lere baya soğuk.
  18. ZeRRaen

Arkadaşlar kızı okulumuza bu yıl geldi ve çok tatlı bir kız. Ama yazmaya çekiniyorum çünkü babası okulumuzun edebiyat öğretmeni. Çok arada kaldım. İleride işlerimiz yolunda gitmezse edebiyatçıyla karşı karşıya kalmak istemiyorum. Çok arada kaldım akıl lazım. Birde ilk ne yazabilirim. (aklımda...
  19. ZeRRaen

ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK YETER

13 yaş veled seni. Baban seni fazla şımartmış gibi
  20. ZeRRaen

ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK YETER

Adminler de goygoydalar sanırım yoksa ban yemek için yeterince sebebi var :kekw:
Top Bottom