Arama sonuçları: *

1. ZeoX

Xbox'tan oyun yüklerken yükleme %3'te takılı kalıyor

tamamdır teşekkür ederim
  2. ZeoX

Dostum şimdi o dediğini yaptım fakat microsoft store da oyun hizmetleri yükleme kısmında bekliyor kısmında kalıyor halbuki başka bir şey de yüklemiyorum buna da çözüm var mı?
  3. ZeoX

denedim fakat olmadı sanırım çözümü buldum uygulamayı silip yeniden başlatıp tekrar yükledim ve oldu
  4. ZeoX

Xbox uygulamasından oyun yüklerken normalde sıkıntı olmuyordu. Fakat bugün HOI4'ü yüklemeyi denerken böyle kaldı ne yapmam gerek? ardından belki yükler diye başka bir oyun yüklemeyi denedim fakat yine yüklemedi.
  5. ZeoX

Passolig maça bilet alacakken uygulamadan atıyor

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm Şimdi ben bilet alma kısımlarının hepsini tamamlıyorum ama koltuk seçecek iken uygulamadan atıyor ve bilet de tam okul saatlerinde satılacağından dolayı başka bir cihazdan da giremiyorum çözüm varsa bilen yazabilir mi Not telefondan dolayı derseniz telefonum...
  6. ZeoX

ssd mining'i ekran kartı miningini bitirir mi?

konuyu biliyorsunuz zaten böyle bir şey olur mu veya olursa daha mı iyi olur fikirleriniz için teşekkürler
  7. ZeoX

Mcafee virüs scan console nasıl kapatılıyor

kardeşim bilgisayarına bir oyun yüklemek istiyor fakat Mcafee sağolsun steam_api.dll'yi virüs olarak görüyor ve Mcafee güvenlik duvarını kapatmama izin vermiyor eğer siz biliyorsanız yardım eder misiniz? sürümü biraz eski bu fotoğrafı:
  8. ZeoX

Windows 7 Geforce Now kaldırır mı

Tamamdır teşekkür ederim
  9. ZeoX

Tamam teşekkür ederim
  10. ZeoX

interneti 24mbps yeterli midir
  11. ZeoX

Benim bir arkadaşım pc modeli eski diye windows 7 kullanıyor ve Geforce Now diye bir uygulama varmış ama ben programın mantığını anlamadım bana anlatabilir misiniz ve pc kaldırır mı? Not arkadaşımın pc Windows 7 64bit
  12. ZeoX

Bir programı nasıl 30 dakikada bir yenilerim

yaptım ve etki etmiyor sanırım format atacağım düzelir belki
  13. ZeoX

bende bilmiyorum ilk defa karşılaştım 1613314386 çok denedim ama olmuyor
  14. ZeoX

Bilgisayarımda olan bir hatadan dolayı discord google vb. programlar 30 dakika pc başında olmadığıda kapanıyor ve yeniden açabilmek için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor bildiğiniz bir süreli yenileme programı var mı?
  15. ZeoX

Google internet hızı sorunu

Normalde 100mbps indirme hızım olmasına rağmen Google da 400kbps e anca çıkıyor ne yaparsan bu sorun düzelir
  16. ZeoX

discord nitrom varken tekrar nirto alırsam ne olur

discord nitrom varken tekrar nirto alırsam nitro boşa mı gider yoksa şu anki nitroma mı eklenir
  17. ZeoX

bilgisayarımda discord silinmiyor

discord bir hata verip duruyordu ilk önce silmeyi denedim birkaç dosyayı sildi ve sonra silmeyi bıraktı hata verdi şimdi yeniden indirmeye çalışıyorum hata veriyor silmeye çalışıyorum yine hata veriyor yardım ederseniz sevinirim
  18. ZeoX

Steam Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Capslock veya numlock açık kalmış olabilir
  19. ZeoX

RGB kablo önerir misiniz

PC içine RGB led kablo önerir misiniz bütçe 0-50 1 veya 2 metre katilesi önemli değil
Top Bottom