Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

esenler otogara nasıl gidebilirim

:) Gece Esenler de kalır, sabah tinerci olarak işe başlar
  2. ahmetmelihalemdar

Sosyal taciz ve zorbalik ile suçlandım

Bak seninkiler yakalanmış :)
  3. ahmetmelihalemdar

Trt1 sinyal yok (CI modülü yok)

Senle alakali bir şey yok kardeşim. Şu an o kadar çok trt1 i izlemeyen kitle var ki insta da TRT 1 in postlarindaki yorumları okursan anlarsın.
  4. ahmetmelihalemdar

Müslüman aile baskısı

Iyi bir arabaya binmek için Müslüman olmaya da gerek yok, kazancının helal olmasına da gerek yok. Öyle yada böyle parayı bulunca binersin. Bu memleketin başına ne geldiyse cemaatten geldi, yine cemaatten gelecek. Zerre kadar cemaatlere inancım yok. Bir insanın ibadet etmesi için cemaatlere...
  5. ahmetmelihalemdar

EURO 24 TRT 1 AYARI İÇİN YARDIM!!

Ondan sonra Iptv izleyenleye ceza vereceklermiş :) Trt1 deki maçı da iptv den izlettiriyorsun ya aldığınız vergiler burnunuzdan gelsin
  6. ahmetmelihalemdar

Müslüman aile baskısı

Bi gün Maybach, bi gün Audi bi gün Gmc ye binen Menzil mi :) Geçenlerde Gavs dedikleri babaları ölünce kendi gruplarını kuran Menzil mi? Çok şükür namazımı da kılıyorum Kur'an-ı Kerim'i de okuyorum, ama benim inandığım, iman ettiğim Allah (c.c) ile bunların inandığı şey bir değil
  7. ahmetmelihalemdar

AMD, Hata bulana 1 Milyon TL veriyor !

https://www.webtekno.com/amd-yeni-bug-bounty-programi-baslatti-h144764.html
  8. ahmetmelihalemdar

Bu resimdeki ekran kartı nedir?

İmkansız ise neden koyuyorsun ?
  9. ahmetmelihalemdar

Ali KOÇ Yeniden Aday Olacakmış

Kamuoyunun Dikkatine: Bilindiği üzere, kulübümüzün yaklaşan olağan seçimli kongresiyle ilgili olarak, başkanımız Sayın Ali Koç’un adaylığı durumunda aday olmayacağımızı, diğer durumda ise ekibimizle birlikte kulübümüzü yönetmeye talip olduğumuzu bir çok kez gerekçeleriyle belirtmiştik. Geçen...
  10. ahmetmelihalemdar

Fakat şu Bayern in son pozisyonunda ofsayt bayrağı kalkmasaydı ne olurdu ben oradayım hala :) Bu arada ben bu kez Dortmund un yine Wembley de Bayern e karşı kaybettiği o kupayı alacağını düşünüyorum. Umarım da alır
  11. ahmetmelihalemdar

Ancelotti denen gerzek umarım Arda'ya Wembley 1 dk bile olsa süre verir yoksa kupayı kazansa bile madalyası geçersiz olacak
  12. ahmetmelihalemdar

Oturduğu zaman koltuğa yapışmayan,başarısız olduğunda başarısızlığı kabul edip kalkmayı bilen, bir dediği diğeri ile çelişmeyen lafının eri birisinin gelmesi lazım. 10 senelik bir başarısızlık var. Mental olarak bunu yenebilecek birisi lazım. Aziz Yıldırım çok yıprandı artık. Hem ismi hem kendisi
  13. ahmetmelihalemdar

Sadettin Saran "Eğer Ali Bey tekrar aday olursa, onun lehine adaylıktan çekiliriz " Düşmanı dışarıda aramamak lazım. Taraftara seçme şansı vermiyorlar
  14. ahmetmelihalemdar

https://www.haberler.com/spor/fenerbahce-baskani-ali-koc-yeniden-aday-olacak-17312315-haberi/
  15. ahmetmelihalemdar

İşçi bayramını böyle kutlamışlar :)

Bir Erşan Kuneri yapımı gibi geldi bana :)
  16. ahmetmelihalemdar

İşçi bayramını böyle kutlamışlar :)

https://www.haberler.com/3-sayfa/fabrikada-skandal-olay-4-calisan-grup-seks-17293186-haberi/
  17. ahmetmelihalemdar

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır ?

Sadece Türkiye değil ki, bunun Seri A sı var, La Liga sı var, Bundesliga sı var. Şimdi bi de Yunanistan Ligini de izliyorum ona da şifre koyuyor beyefendi. E film dizi izleyeceksin Türk Yabancı. Kaç tane platform var. Ne yapsın insanlar ? İllegal birşeyi legale çevirsin devlet o zaman. Yapamaz...
  18. ahmetmelihalemdar

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır ?

Ekonomimiz o kadar güzel ki insanlar mecburen illegal taraflara yöneliyorlar. Mesela IPTV. Baktığın zaman hak yemek gibi gözükebilir ama o kadar çok platform var ki hangi birisine para yetiştirsin insanlar ? Asgari ücretin 17.000 TL olduğu, kiraların fahiş seviyelerde olduğu güzel ülkemde artık...
Top Bottom