Arama sonuçları: *

1. amadeus22

Hiçbirşey güzel gelmiyor

konuşacağın bir insan bulabilirsen yükünü hafifletebilir.
  2. amadeus22

16 Yaşındayım Ve İş İçin Yardıma İhtiyacım Var

dostum neden ayıp olsun sağlık sorunun varmış. durumu izah edersin alırsa alır sonuçta dükkan senin değil. en kötü başka yerde iş ararsın.
  3. amadeus22

İç hatlar bilgisayar çantası ve sırt çanasını birlikte kabine alırlar mı

görseldeki gibi diyor hocam o yüzden sordum. emin misiniz bi sorunla karşılaşmam değil mi?
  4. amadeus22

İç hatlar bilgisayar çantası ve sırt çanasını birlikte kabine alırlar mı

merhabalar başlıkta belirttiğim gibi sorum var. firma pegasus
  5. amadeus22

Uçağa creatin alınıyor mu?

kendi fikrimce bekletebilirler riske girsem mi bilemedim. çukurovadan izmire gideceğim
  6. amadeus22

firma pegasus
  7. amadeus22

merhabalar elimde protein ocean creatin var. yakın zamanda uçağa bineceğim yanımda alsam sorun yaratır mı?
  8. amadeus22

B Sınıfı Ehliyet Harcı

hocam cumartesi günü uçağım var o yüzden gideceğim yere gönderilmesini isteyemem mi?
  9. amadeus22

B Sınıfı Ehliyet Harcı

istediğim adrese gelmez mi ve şubeden alsam kaç güne alabilirim. yarın 10.20 de randevum vwr
  10. amadeus22

B Sınıfı Ehliyet Harcı

anladım teşekkürler 1757254833 bi sorum daha olacaktı ehliyet kaç günde elime ulaşır başka ile gitmem lazım da ona göre şuanki konumuma ya da gideceğim yere göndermelerini söyleyeceğim
  11. amadeus22

B Sınıfı Ehliyet Harcı

Merhabalar yakın zamanda direksiyon sınavını geçtim. Ziraat Bankası üzerinden B sınıfı ehliyet için harç bedelini ödedim. Fakat daha başvuru yapmadım. Bu herhangi bir sorun oluşturur mu? En kısa sürede nüfusa gidip işlemlerimi tamalayacağım zaten.
  12. amadeus22

Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?

nick fena hocam
Geri