Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Kitapçığa isim tc falan yazmadım ama imzaladım sorun olur mu?

He öyleyse sıkıntı yok, teşekkürler.
  2. amdsaolsun

Kitapçığa isim tc falan yazmadım ama imzaladım sorun olur mu?

Kopya olup olmadığını kitapcıktan nasıl anlayabilirlerki çözümlerin hepsini aklımdan yapsam sadice kitapcığa işaretlesem kopya muamelesi filan mı görücem.
  3. amdsaolsun

Nazi bayrağı satın almak istiyorum

Mod ironi yapmış knk, önceki konuyu hoplatmak derken nazi leri kast etmiş sanırsam. Normalde konuyla alakasız mesajdan ban yiyebilirsin adam ciddi bir soru sormuş hadi 1 kere geyiğini yapmışlar da seninki konuyu saptırmak bence
  4. amdsaolsun

Gece karanlıkta uçuşan lekeler görme

Zannedersem arkadaş başka şeyden bahsediyor
  5. amdsaolsun

Erkenden gitsen daga iyi olur eğer ışık çakmadı filan oluyorsa retine yırtılmasından olabilir ama olmayadabilir şahsen riske atmazdım
  6. amdsaolsun

Ne olur ne olmaz doktora gitsen iyi olabilir bende de ışıltılı şeyler var doktora gittim bişey yok dedi ama genede bir bakmanı öneririm
  7. amdsaolsun

Milli Yas ilan edildi !

O sırada müdürün attığı bakış o.O2
  8. amdsaolsun

Karabasan mı gördüm?

Aynı şey vende de var nedir bunu. İsmi acaba ve bir çözümü varmı
  9. amdsaolsun

okul harici nerden arkadş edinilir

Belki ark. bulabilir diye dedim
  10. amdsaolsun

Günlük kaç tl kazanırım?

İşi ne kadar iyi bildiğjne gòre değişebilir ama genellikle işi bilmeyene bile asgari ücret veriyorlar aylık büyük ihtimal haftanın 6 günü ama günlük 600 az oluyor 10 saatten saatliğinin minimum 70 tl olması lazım bence. Ayrıca bulabilirsen lokanta işi vs. bul karnını güzel doyurabilirsin umarım...
  11. amdsaolsun

okul harici nerden arkadş edinilir

Kitap okuyabilirsin. Aynı kafadan insan bulamıyorsan. Ark. yok diyorsan da spora veya spor kulüplerine gidebilirsin.
  12. amdsaolsun

Okulda eziliyorum yardım edin

Okul değiştir knk lise boyu hayatın böyle gitmez bi yerde patlak verebilir bu sefer de ister disiplinlik ister sağlık açısından sıkıntıya düşersin.
  13. amdsaolsun

Hediye önerisi lazım

yaş kaçtı şimdi 25 yaşındaki sevgiliyle 16 yaşındaki sevgiliye aynı şeyi önersek absürt olurdu Ama manidarsa güzel bir küpe fena olmaz bence
  14. amdsaolsun

spor salonuna gitmek istiyorum ama bilgim yok

Kanka bişey sorucam sporda fazla terlemek sadice genetikle filan mı alakalı yoksa başka sebepleri de varmı?
  15. amdsaolsun

Disiplin Cezası Yer miyim?

Bişey olmaz disiplin alsanız bile yıl sonu silinebilir diye düşünüyorum.
  16. amdsaolsun

Çok pasif ve çekingen biriyim ne yapmalıyım?

Kanka yazın garsonluk yap babana da bu kadar dominant olmasına izin verme. 19 yaşındasın eğer erkeksen bu kadar hesap vermeye yönelik davranmayabilirisen senin için daha iyi olabilir. Cinsiyetin neydi bu arada? Olmadı spora da gidebilirisin box vs. Ama bırakmaman gerekli hemen olmuyor diye...
  17. amdsaolsun

Türk telekom sil süpür bulamıyorum

Çarşamba yenileniyorsa belki daha tanımlanmamıştır
  18. amdsaolsun

ZORBALANİYORUM NAPMALİYİM ACİL

Böyle insanlar hiç bişeyden anlamıyor eğer bunu sürekli yapıyorsan şikayet etmek en iyi çözümdür. Umursamamak bazen iyi bir çözüm gibi dursa da bazılarını körüklüyor
  19. amdsaolsun

Kusura bakma ama ona kalmaz her türlü ikiside kavga etmekten ceza alır.
  20. amdsaolsun

Hocaya söyle
Top Bottom