Arama sonuçları: *

1. B

steam hesabımın hangi PC ile oluşturulduğuna bakabilirmiyim

hesabımı kendimin oluşturup oluşturmadığımdan emin değilim (düzgünce hatırlayamıyorum) ya başkası oluşturduysa diye korkuyorum baya bi takıntılıyımda ya bu hesap benim değilse diye belkide rastgele hesaba girmişimdir ben baya
  2. B

steam hesabımın hangi PC ile oluşturulduğuna bakabilirmiyim

merhaba efendim sanırım paranoyağım veya çok takıntılıyım cyberpunk 2077'yi satın aldım ve hesabımı benmi oluşturdum diye merak ediyorum ve steam hesabımın hangi PC ile oluşturulduğuna bakabilirmiyim ?(steam hesabıma giriş yapan tek bilgisayar var oda benim bilgisayarım ama belkide başka biri...
  3. B

Cyberpunk 2077 hangi ayarlarda kaç fps alırım ? (tahmini)

daha bide 8 takmayı planlıyorum umarım çok iyi olur merhaba efendim sanırım paranoyağım veya çok takıntılıyım cyberpunk 2077'yi satın aldım ve hesabımı benmi açtım diye merak ediyorum ve steam hesabımın hangi PC ile açıldığına bakabilirmiyim ?(steam hesabıma giriş yapan tek bilgisayar var oda...
  4. B

ilgin için teşekkürler başka soruma derman olurmusun ? merhaba efendim sanırım paranoyağım veya çok takıntılıyım cyberpunk 2077'yi satın aldım ve hesabımı benmi açtım diye merak ediyorum ve steam hesabımın hangi PC ile açıldığına bakabilirmiyim ?(steam hesabıma giriş yapan tek bilgisayar var oda...
  5. B

Cyberpunk 2077 hangi ayarlarda kaç fps alırım ? (tahmini) Ekran kartı Sapphire Pulse Radeon RX 570 ITX Mini(4 gb) Ram 8 gb İşlemci Ryzen 3 2300 x
  6. B

steam hesabımın hangi PC ile açıldığına bakabilirmiyim ?

merhaba efendim sanırım paranoyağım veya çok takıntılıyım cyberpunk 2077'yi satın aldım ve hesabımı benmi oluşturdum diye merak ediyorum ve steam hesabımın hangi pc ile oluşturulduğuna bakabilirmiyim ?(steam hesabıma giriş yapan tek bilgisayar var oda benim bilgisayarım ama belkide başka biri...
Top Bottom