Arama sonuçları: *

1. baronn

işte aldığım ücret hakkında

Kesinlikle bırak
  2. baronn

Check-in Yapmama Gerek Var mı ?

Check-in yapmalısın tabii ki de. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin beni, uçuştan önceki 24 içinde telefondan yapabiliyorsun veya havaalanına gittiğinde orada yapabiliyorsun birkaç saat öncesinde. Tavsiyem telefondan yapman olacaktır, orada uğraşmazsın en azından.
  3. baronn

Decathlonda işe girilir mi

Decathlon sürekli dağınık ve kalabalık olan bir mağaza. Yorucu olacağını göz önüne alarak başvurmanızı tavsiye ederim.
  4. baronn

Nedense hiç videolarım hiç izlenmiyor

Boşver YouTube'u git Türkçe çalış gerisi gelir zaten.
  5. baronn

Favori CS2 Haritanız (Seçkin)

Mirage'dan gına geldi artık. Bu aralar favorim ancient ve nuke.
  6. baronn

M4A1-S vs M4A4 CS2

Ben eskiden A4 kullanıyordum ekonomik nedenlerden dolayı A1'e geçtim. CS2'de aug hiç kullanmadığım için onun yerine de A4 koydum, şu an kafama göre kullanıyorum.
  7. baronn

Allah(cc) neden kuranda biz diyor? ama sızlerın cevabını merak edıyorum

Allah tüm mülkün sahibidir. Dilediği zaman dilediği şey üzerine yemin eder. Yemin ederken haşa size mi soracak yemin edip edemeyeceğini?
  8. baronn

Şuan Euro alınır mı ?

Odanız varsa duvar dekorasyonları alabilirsiniz veya amazon'da çok güzel mouse pad'ler var onları alabilirsiniz. 1708089103 https://amzn.eu/d/fEJDUVM 1708089151 Şu fotoğraftaki dekorasyonları 600 TL'ye falan mal ettim.
  9. baronn

Şuan Euro alınır mı ?

Beş ay sonra en fazla 100 TL kâr edersin. Onun yerine varsa almak istediğin bir şey (aksesuar, süs, dekorasyon vs.) şimdi al çünkü 5 ay sonra onun fiyatı muhtemelen minimum %50 artar.
  10. baronn

Odama led döşedim ama durmuyo 😡

Dostum ben çift taraflı bant ile korniş yapıştırdım tavana üstüne bir de fon perde taktım. Muhtemelen aldığın bant kalitesiz.
  11. baronn

uyanık kalmak icin ne yapmalıyım

Evde kaldığın sürece kesinlikle uyursun, bu konuda oldukça deneyimliyim. Mutlaka dışarıda uğraşacak bir şeyler bulmalısın. Evde telefonla uğraşırsan uyursun, kitap okursan uyursun, bilgisayar oyunu bir süre götürür seni ama bir yerden sonra gözlerin çok ağrıyacak ve yine uyumak isteyeceksin...
  12. baronn

Anneme Hediye Ne Almalıyım?

Dostum altını sevmeyen bir kişi yoktur herhalde bu dünyada. Ayrıca oğlunun böyle değerli bir şey aldığını görünce mutlu olacağını düşünüyorum.
  13. baronn

Bilgisayar programcılığı staj yeri arıyorum

Staj birinci sınıfta da oluyor mu ya
  14. baronn

Size Göre en güzel Kedi Hangisi??

Ragdoll cinsi en çok beğendiğim.
  15. baronn

aragorn barahir yüzügü

Birkaç yüz TL olsa alınır derdim de bu fiyata değmez bence.
  16. baronn

Tövbe nasıl edilir ya da tevbe

Tövbe sadece dil ile de olmaz. Samimiysen eğer yaptığın günahın tersi ile salih amel yap. Misal kumar mı oynadın, git sadaka ver. Tövbe her şekil olabilir. İster namaz kıl secdede iken dua et. İster şimdi elini aç Allah'ım ben acizim ben nefsime zulmettim, sen Et-Tevab olansın El-Ğafur olansın...
  17. baronn

Sizi En Çok Etkileyen Kitap

Beni en çok içine çeken Gölgelerin Efendisi kitabıydı. Oldukça uzun bir seri ve beni baya içine çekmişti. Hatta öyle ki 4. kitabını 1 günde bitirmiştim.
  18. baronn

Steam yaz indirimlerinden şuana kadar neler aldınız?

Aldıklarım: sekiro, dying light 2, subnautica below zero, Crysis remastered trilogy. Almayı düşündüklerim: Starfield, sons of the forest, rust, lords of the fallen.
  19. baronn

Bir kızı sevdiniz evleniceksiniz.

Her şeyi geçtim; gelinin kız kardeşine, abisine, teyzesine neden alınıyor? Milyoner olsam abisine 1.5 metre zincir almam!
  20. baronn

CS GO SKIN ONERISI VERIR MISINIZ

Ben tek skin olarak düşündüm. 1687776952 M4A1-S - geri dönüş Glock - ay doğması Deagle - korint Awp - acheron M4A4 - örümcek zambağı M4A4 - zalim daimyo Bunlar da oldukça güzel skinler
Top Bottom