Arama sonuçları: *

1. beratredd

İstanbul Festivali Aile Türü Bilette Aile zorunlu mu?

İstanbul Festivaline arkadaşlarım için 3 kişilik bilet aldım kendim zaten daha önceden bilet almıştım. Aile bileti alınca daha ucuza geliyordu ama aile bileti bazı sitelerde Standart Üçlü Bilet diye de geçiyor. Sorum şu, ben bu festivale arkadaşlarımla giremez miyim ailemle mi girmek zorundayım...
  2. beratredd

Donanım Arşiv Forum Üyeleri şu an neye ihtiyaç duyuyor?

Sanırım şuan masaya ihtiyacım var.
  3. beratredd

Spotify:

https://open.spotify.com/user/8gjzhu8gu3gx784vddl5w53wx?si=5bef8943742b48d4 herkesi takip etmeye çalışıcam. Takip ederseniz çok sevinirim. 1625518597 takip ettim
  4. beratredd

En komik bulduğunuz videoyu atın

Ne izlediğinizi çok fazla sorgulamanızı önermem.
  5. beratredd

BABAMA NASIL PC ALDIRABİLİRİM?

Dostum lisede alırsın dert etme bu kadar, bahane olarak da okul programları yüksek sistem istiyor falan dersin emin ol işe yarar. Onun dışında bu sene sınavlarına yönelmen senin için en iyisi olur.
  6. beratredd

Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Reddedileceğini bilerek teklif et. En azından olay kötü sonuçlanırsa pişman olmazsın. YTD
  7. beratredd

Bu site güvenilir mi ?

Ben de satın aldım. Çok kötü yorum var ama denemeye değer diye düşünüyorum.
  8. beratredd

..

Kanka üzmek istemem ama ilahi bir güç olmadıkça bulman zor gibi...
  9. beratredd

Hiç arkadaşım yok ne yapmam lazım?

artık hiç açılmıyor
  10. beratredd

kendi kendine kapanıyordu. Psu veya Cpu dan kaynaklandığını düşünüyordum. Şimdi anakartta Vga ışığı yanıyor. Yaptırıp satacağım. Yerine yeni bir sistem almayı düşünüyorum
  11. beratredd

Public sunucular bana çok yapmacık geliyor bilemiyorum 1622935199 bisiklet sürmek istiyorum ama burası sırf yokuş komple semt olarak. 1622935219 telefonda discord kullanmıyorum bilgisayarım yapılınca eklerim
  12. beratredd

dün bilgisayarım bozuldu. Yeni bilgisayar almak istiyorum ama stoklar olmadığı için fiyatlar malum. Bilmiyorum
  13. beratredd

Sadece 1 arkadaşım var oyun girip eğlendiğim ve o da benden uzakta oturuyor. Ne yapmam lazım gün boyu boş boş oturuyorum?
  14. beratredd

Aşagıdaki Programı Silemiyorum

Crackli indirmişsiniz anladıgım kadarıyla.Aynı sorun benim de başıma geldi.Silemedim.Tek çare format atmak sanırım :d 1589657043 Silinmiyor dostum oradan işte sorun o.Crackli kullanmayın kullandırtmayın
  15. beratredd

AMD-İntel-Nvidia Tartışması yapmayın artık

Hepsinin diğerine göre iyi veya kötü yanı var.Arkadaşın dediği gibi kıyaslama yapmak mantıklı değil.İşler sadece bizim gözümüzden değil onların gözünden de sıkıntılı.
  16. beratredd

sistem gereksinimleri düşük montaj programı

Adobe Premier Pro güzeldir.Fakat öğrenmesi bir tık zaman alabilir
Top Bottom