Arama sonuçları: *

1. berkmoonn

Ehliyet parasını nereye yatıyoruz

Devlet bankalarından: Ziraat, Halkbank veya Vakıfbank. Ama ben ziraati öneririm herkeste ordan yatırıyor zaten. Direk boş bir ziraat bankası atm'sine git aşşağıdaki işlemlerle devam et. (şube atm si olursa senin için daha iyi olur yapamazsan güvenlik ten yardım istersin) Giriş tuşuna basıyoruz...
  2. berkmoonn

Habersiz SGK (GSS) Borcu?

ben ordaki şef'e sorduğumda 20 yaşına kadar demişti bana. Doğum günümde iyi hatırlıyorum 18 yaşına girmiştim ben şimdi okumasaydım ödeyecekmiydim şefim dedim her ay sağlık sigortasını, yok baban emekli olduğu için 20 yaşına kadar babanın üzerinden sağlık alırsın demişti 1709305717 okul...
  3. berkmoonn

Habersiz SGK (GSS) Borcu?

2021 de sgk da staj yaptım genel sağlık sigortası alanında. Borcu olanlara ben tek tek tebligat gönderiyordum binlerce kişi vardı sadece oturduğum semtte. Baban emekliyse 20 yaşına kadar yararlanabiliyorsun babanın sigortasından, onun haricinde 18 yaşını geçtiğinde lise bittiyse ve üniversiteye...
  4. berkmoonn

Fabrikada çalışarak geçim sağlanabilir mi?

Bugün uzun süredir çalıştığım fabrikanın kapanma duyurusunu yaptılar, mart ayı sonu hepimiz dağılıp gidiyoruz. Moral filan yerlerde ne yapıcam diye düşünüyorum. Çalıştığın yer sağlam olsun dostum, fikrinde mantıklı, işin bir nevi garantiyse büyük, batmaz dediğin bir yerse ben olsam denerim...
  5. berkmoonn

yüklü olan oyunlarınızı ss atın

daha inecek oyunlar var
  6. berkmoonn

Kuzende sivilce ve akne var nasıl geçer

Ben roaccutane kullanmıştım. Zor bir hap dudaklar kuruyor zayıflatıyor psikolojini bozuyor gerçekten depresyona sokabilir. Kuzenin bunları kaldırabilirse doktor tavsiyesinde kullansın. Bana işe yaramıştı
  7. berkmoonn

2010 Porsche Panamera V8 vs 2023 XC90

Hocam konuyla alakasız hisse önerebilir misiniz? 😁 ben yüklü girmem fazla anlamam ama europowerin ilerde 300 üstüne çıkacağını öngörüyorum başka ne dersiniz sizce
  8. berkmoonn

Spotity 2022 Özeti Çıktı!!

hmm :unsure:
  9. berkmoonn

Okul hayatınız boyunca aldığınız en düşük not (sözlü notu hariç)

10.sınıfta matematikten 3 almıştım yemin ederim. 3 puanı nerden verdiniz dedim hocaya adını soyadını yazdığın için diyordu. :((
  10. berkmoonn

Özlü sözleri buraya topluyoruz !

Ben umudumu her sabah daha iyi olacak diye kalkıp her gece daha beter yatarken kaybettim.
  11. berkmoonn

Yabancıların sistem toplama rahatlığı :D

Adamların 1 tane parası bizim 7 tane paramız yapıyor. Herkesin zoruna giden bir durum Allah yardımcımız olsun.
  12. berkmoonn

https://www.cyberpowerpc.com/system/AMP-Stage-I-300 Şuna bak adamlar 3269dolara (kendi kafamızda düşünürsek 3269tl'ye) ful+full sistem alabiliyor. Bizim burda bu paraya rx570 1650 super r5 1600'lü sistem alırsın :D Kafayı yemelik durum.
  13. berkmoonn

Coğrafya kaderdir yapacak bir şey yok, halimize üzülüyorum.
  14. berkmoonn

Sinerji güvenilir mi? ?

Güvenilir evet
  15. berkmoonn

İninal'a bakiye yükleme

Bende iş bankası kartı vardı ordan 50tl gibi bi ücret attım ininal kartıma para felan kesmiyor. Ama hiç para yüklemediyseniz 2 lira gibi bi ücret kesiyor. Kestiği bu 2 liralık ücret her ay için geçerli. Yani her ay 1 kere kesiyor. 2 Liralık ücret. Onun dışında yüklediğiniz parayı bankadan...
  16. berkmoonn

İnternet Hızınız?

24/3 Türk Telekom VDSL2
  17. berkmoonn

Arkadaslar şu site guveilirmi piyasa az olan urunler burada

İlk defa gördüm bu siteyi. Önermem'de ne olacağı belli olmaz kasa yerine hıyar yollarlar sonra :/ Bilindik sitelere yönelin
  18. berkmoonn

niye bu kadar fiyat farkı var

KDV indirimi var alacaksanız kaçırmadan alın
  19. berkmoonn

O mu Bu mu Forum oyunu

Call of duty CSGO mu PUBG mi?
  20. berkmoonn

LOL FPS Testi

Dostum LOL artık öyle yüksek bi sistem isteyen bi oyun değil. Adamda boşuna zaman kaybı olmamasından koymuyordur.
Top Bottom