Arama sonuçları: *

1. B

Sizce ben nasıl biriyim

Hayır sağlık var orda bak 1716663076 Kontrol et 😂😂 1716663226 Hee pardon konu dışı kato gerisine yaz Dion sandım
  2. B

Sizce ben nasıl biriyim

İlk mesajı kontrol edin
  3. B

Sizce ben nasıl biriyim

Konu tutuyor bişi yok 1716662722 Olm diyorum neden anlamıyorsunuz sağlık kategorisinde ana menüde çıkmıyor
  4. B

Sizce ben nasıl biriyim

Tm iyi ozmn
  5. B

Sizce ben nasıl biriyim

Şşşşş 🤫🤫🤫 rahatsız etme uyusun
  6. B

Sizce ben nasıl biriyim

Olm abartmayın o kadarda 1716662008 Cümlede Anakart geçip tm
  7. B

Sizce ben nasıl biriyim

Sağlıkta ana menüye çıkmıyordu ordada bakan yok
  8. B

Sizce ben nasıl biriyim

Baktırırım
  9. B

Sizce ben nasıl biriyim

Yolda çevirme olduğunu düşün kimlik nerede memur bey valla pideci de unutmuşum
  10. B

Sizce ben nasıl biriyim

Karakoldan aramışlar demekki almış
  11. B

Sizce ben nasıl biriyim

Jabajabja 1716660598 Msi
  12. B

Sizce ben nasıl biriyim

Sağlığa açınca düşmüyordu ana menüye
  13. B

Sizce ben nasıl biriyim

Anakart Merhaba az önce farkettim cüzdanı internet cafede unutmuş sizce nasıl biriyim Anakart Anakart(opsiyonel Anart)
  14. B

Adrese dayalı lise için adres taşıma nasıl yapılır

Merhaba adrese dayalı lise için adres nasıl taşınıyor
  15. B

Güzel bir lise kazanamazsam

Yok 2 3 defa okuyom aynı soruyu 1710561065 8 degilmi 1710561106 İş bulmakta zorlanırsın diyenler var orda tarafsız kaldım işte
  16. B

Y Yani kitap oku demek oluyor dimi bu ;) 1710532671 Evet sadece 8den çıkıyor ama 7 8in temeli olduğu için çoğu kişi 7 de başlıyor
  17. B

Meslek lisesinde ki tek sıkıntı üni sınavı bende mühendislik istediğim için zor olucak meslekte
  18. B

Ya benimde bilgisayarlara ilgim var PC müh düşünüyorum ondan lise üni önemli bana
  19. B

Merhaba babam diyorki güzel bir lise kazanamazsam göndermem diyor benimde aklımda sevdiğim hocalar var onlarda kalmak gibi düşünceler var en azından meslek lisesine fln gidebilmiş olurum sizce güzel lise tutturamazsam ne yapmalıyım
  20. B

Vodafone bilgim dışında ödeme

Merhaba vodofoneden bilgim dışında iznim olmadan abonelik vs. Satın alınmış benim hiç haberim yoktu babam dedi bu fatura ne fln dedi bı baktım 120 TL olması gereken fatura 800 TL gelmiş 189 TL'lik peyo aboneliği 3 kere satın alınmı üstüne 1 de beeplay aboneliği 135 TL'lik satın alınmış...
Top Bottom