Arama sonuçları: *

1. buroxit

Bilgisayar teknolojisi hakkında sorularım var

Merhaba arkadaşlar bana 2 yıllık bilgisayar teknolojisi bölümü çıktı. Bununla ilgili olarak: 1-) Bu dalda çok iş imkanı var mıdır? (İnternetten baktım bulamadım) 2-) şu anda herhangi tanıdık yada duyduğunuz hiç bilgisayar teknikeri arıyorlar mıdır? Hızlı dönerseniz sevinirim.
  2. buroxit

Grafik tasarım okuyan varmı?

Biz bunları meslek lisesinde görüyoruz ki
  3. buroxit

Freelancerda tasarım yaparak düzenli ve çok para kazanır mıyım?

DİSCORD Pp yapmayı dene oralara para veriyorlar
  4. buroxit

Freelancerda tasarım yaparak düzenli ve çok para kazanır mıyım?

Senin yaptıklarını kolayca yapılabilen şeyler bende o işlere girmiştim bende aynı tepkiyi görmüştüm çünkü canva gibi sitelerde kolayca yapılıyor. Web tasarım gibi şeylere girmeye çalış oralar garanti para veriyor. 1671629772 Yada web ve mobil uygulama arayüzü tasarımı da yapabilirsiniz.
  5. buroxit

Geometri sorusu bakar mısınız

İkizkenar kuralını uygulayarak 1/2 buldum 1670397665 Yanlış bulmuş ta olabilirim.
  6. buroxit

Geometri sorusu bakar mısınız

Soru nerde?
  7. buroxit

Velimi toplantıya göndermemem lazım

SKT geçmiş birşeyler ye ve mideni boz o zaman hiç sıkıntı olmaz 1670396399 Yada balıkla sütü aynı anda ye bir sorun çıkmaz 1670396404 Yada balıkla sütü aynı anda ye bir sorun çıkmaz
  8. buroxit

İdolleriniz kim? İdol olarak gördüğünüz bireyler...

Semih Şentürk Tyler Durden Dr Fuchs Will Salas dahada yok.
  9. buroxit

Discord grubu onerisi -Business

Böyle bir ortam duymadım daha önce ama istediğini https://disboard.org/tr burdan bulabilirsin
  10. buroxit

SİZ NEDEN FORUM KULLANIYORSUNUZ ?

Teknolojik gelişmelerden haberdar olmak ve insanlara yardımcı olup yeni ilişkiler kurmak için burayı seçtim.
  11. buroxit

40 numara ayakkabı numarası kötü mü?

Bunun avantajlari da var bu sizin ayağınızı standart taban olarak gösterir bazı ayak parmakları falan daha büyük olduğundan istediği ayakkabı sıktığından dolayı bunda sorun yaşarlar ama sizde bu problemi yaşayacağınızı sanmıyorum. Dezavantajlarını duymadım.
  12. buroxit

Okulda zorbalık görüyorum, Okul değiştiremiyorum

Bunları müdüre ve polise kesinlikle soylemelisin okulda yaralayıcı unsur bulundurma kesinlikle yasaktır hapis cezasına çarptırılabilir babadan yada anasından çok tepki görecektir. Yani bunu hukuki olarak çözmeniz gerekli. Müdür gerekli şeyi yapmıyorsa müdüru MEB e şikayet ediniz sonrasında biraz...
  13. buroxit

Sadece güzel bir söz duymak istiyorum

"angaralıyı takip edersen konya yolunu bulursun." buroxite
  14. buroxit

Kadınlar neden keko sever?

Maço erkeklerden hoşlanır TR gızları ve kekolar da bundan faydalanıyor.
  15. buroxit

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

İstanbul un TEK KARTONDAN YAPILMIŞ 20.yy da kalmış OKULUNDA Ders asıp üniye çalışıyorum.
  16. buroxit

Kendi açtığım valorant forum sitesi

Forumun adı ne?
  17. buroxit

Kendi açtığım valorant forum sitesi

İsim ve link vermekte bir sakınca görmüyorum çünkü bu donanım arşivini etkileyen bir durum değil. Ama yinede link yerine linksiz olarak adını soyleyebilirsiniz
  18. buroxit

Konya'nın olayı tam olarak nedir?

https://www.konhaber.com/ aşağılara ve daha geçmiş haberlerde bulabilirsin 1665037378 Ayrıca çoğu da arkadaşın dediği gibi ampul destekçişi
  19. buroxit

Konya'nın olayı tam olarak nedir?

Ayrıca son zamanlarda konya ile ilgili bazı tatsız ve TR'de bazı kahredici olaylar olmasından dolayı memeler yapılıyor
  20. buroxit

Okula gitmek istemiyorum

1664786312
Top Bottom