Arama sonuçları: *

1. byfaresiz

Beyler Kız Mevzusu Tavsiyenize ihtiyacım var

Keyfine göre takıl ben sana olacakları ve olması gerekenleri söyledim, zar atarsın ya tutarsa, bol şans. İleride travman olabilecek veya hayatına kasteden bir olay yaşamaman dileği ile. Bu işler şakaya gelmez.
  2. byfaresiz

Tamam yine de kanıtlar olduğu için ve kızın da yaşı küçük olduğu için belli bir ciddiye alınır bu konular çokta kayıtsız kalınmıyor genelde, şansınızı deneyin. Dediğim gibi bu konu ailelere gideceği için sonuç olarak onlar tarafından da bir ciddiye alınır ha ailem bunu yapar ha bunu yaparım...
  3. byfaresiz

Alın kanıtları gidin Polise +18 üzerinde ise bu konular ciddiye alınır bir şeyler olur aile de belki ciddiye alır diğer türlü dövmeyecem yok şunu bunu yapamayacam dersen bu iş çok uzar ve cıkı çıkar, bu tarz muhabbetleri zamanımda bende gördüm çevremden, onlar böyle yapmadı direkt giriştiler sen...
  4. byfaresiz

Linkleri nasıl bir araya toplarım?

Google üzerinden E-Tablolar dan oluştur içine linkleri ekle.
  5. byfaresiz

instagram dondurlmuş hesabı çıkarma

(Cem yılmaz ile arasında kaldım ikisininde yolu neticede aynı.)
  6. byfaresiz

Büyüdüğünüzü ne zaman anladınız?

Kız kardeşim vefat ettiğinde, yatırım için güvenilip verilen parayı değerlendiremediğim de. Gibi gibi bitmez bu işin sonu.
  7. byfaresiz

Yeni Sokak Kedisi Sahiplenecegim Neler Alayim?

Balkonuma yavrularını getiren kedi ve yavruları için ben şöyle bir sistem kurmuştum Yıldızhane Kırılmaz kedi tuvaleti ( Alternatif UYGUN FİYATLI Kapalı Kedi Tuvaleti ) Çam Peleti Sodra Kedi Kumu Purina One Junior Tavuklu Yavru Kedi Maması
  8. byfaresiz

Erkek traş makinesi önerisi

Braun Seri 5 Philips S5887 Braun Silk-Epil 9 9720 Philips Multigroom 7000 Bunlar dan Philips 7000 ve Braun 9 denedim, 7000 de bulunan çekiç başlıklı olan vücut başlığı kullanımın da kısa ama batma yapmaz şekil de sonuç elde edersin ama üstünden 2.3 kez geçmen gerekebilir, Braun da ise daha...
Top Bottom