Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

arkadaşlar paramı nasıl değerlendirmeliyim

2 hesap ayarlayıp MOGAN halkaarzına katıl. Bi 10 gün tavan yaparsa 2000TL 3000 3500TL civarı olur.
  2. cagdascelebi

Elimi cizdim tetonoz yaptırmalımıyım

Bir şey olacağını sanmıyorum kanka ama için rahat etmiyorsa acile git yaparlar bi iğne. En fazla ölürsün.
  3. cagdascelebi

Kedi kanlı tuvalet yapıyor (acil)

Kanlı ishal olan köpeğimi kurtaramamıştık. Kanlı ishal çok tehlikeli ve öldürücü. En yakın zamanda veterinere götürün.
  4. cagdascelebi

Elektronik sigara aroma tavsiyesi

Dostum aldığın güvenilir siteler var mı? Bizim buralarda hep gusse,jibiar gibi markalar var. Kokusu güzel geliyor ama cihaza koyunca safi duman.
  5. cagdascelebi

İstanbul da orjinal el fakher satan yer var mı ?

Nargile tütünü
  6. cagdascelebi

Veteriner muayene ücretleri

Dostum çoğu şehirde hayvanseverlerin oluşturduğu instagram hesapları oluyor. Bu instagram hesaplarını araştırıp durumu yazarsan yardımcı olacak kişiler çıkabiliyor. Özellikle böyle durumlarda ücretsiz bir şekilde muayene ve tedavi yapan veteriner arkadaşlar var. Kendilerini de buradan saygıyla...
  7. cagdascelebi

bu aktrol vatandaşı yorumlayın

Dava et avukat ve dava masraflarını adama itele + cebin para görsün biraz :) bu yaptıkların fazlasıyla koyar kendisine.
  8. cagdascelebi

recep ivedik 7 nereden izleyebilirim??

Özelden atıyorum izlersin 1080p :)
  9. cagdascelebi

Kredi Kartı Limit Arttırımı İçin Sabit Numara İstiyorlar ? YARDIM

Geri dönüş yapılmıyor. Numara sallasan bile problem olmaz (tecrübeyle sabit)
  10. cagdascelebi

Elektronik sigara ve site tavsiyesi lazım.

Dostum tekrar merhaba :) daha önce cihaz aldığım websitesini bulmak için biraz uğraştım ama buldum. https://www.youtube.com/channel/UC4j5-SnQgE8IpsMhDbH2e5A/about Bu youtube kanalının hakkında kısmında 2 adet websitesi var. Site içeriğine bakmak yerine direk wp den yaz çünkü stokta görünen...
  11. cagdascelebi

Elektronik sigara ve site tavsiyesi lazım.

Vaporesso Revenger
  12. cagdascelebi

Sistem önermeme rağmen powerboost çöp dediğim icin uyarildim

Ben fikrimi söylerken bile uyarı aldım :D bu forumun çok ciddi sıkıntıları var
  13. cagdascelebi

samsung yeni alınan telefon 120 gun sonra kapancak uyarısı

İmei falan halledilir de siz nasıl böyle bir takasa girdiniz ? Verdiğiniz telefon aldığınız telefondan daha iyi.
  14. cagdascelebi

Dövme yaptıralı 6 gün oldu yara vs yok

Dostum vazelin sürmeye devam et. Bende dövme yaptırdığımda yara vs olur dediler fakat düzenli bir şekilde vazelin veya bepanthol vs sürersen hiç yara olmadan atlatırsın durumu.
  15. cagdascelebi

Elektronik sigara likiti

Dostum dışarıda bunlar daha ucuz fiyatlara zaten satılıyor ? İnternetten almanı önermiyorum.
  16. cagdascelebi

Nelere para veriyorsunuz ?

Google Fotoğraflar Youtube Premium Apple İcloud Amazon Prime Hepsiburada Premium ESET
  17. cagdascelebi

Öğrenci için çıkartılacak en iyi banka kartı hangisidir

Paranı tutmak için enpara, kredi kartı için garanti bankası.
  18. cagdascelebi

Asus Cashback alan var mı?

Başvurunun onaylı olup olmadığına nereden bakılıyor ki ? Edit: Spam a düşmüş şimdi farkettim.
  19. cagdascelebi

Türk Hava Yolları Koltuk İçin Yardım

Dostum uçuşa son 6 saat kala ücretsiz bir şekilde koltuk seçimi yapabilirsin. (Yurtdışı ise son 12 saat kala)
Top Bottom