Arama sonuçları: *

1. carljohnson

Discord'da herhangi bir şeye bağlandıktan sonra yaşanılan ses problemi

Arkadaşlar mesela oyun oynuyorum veya bir şeyler dinliyorum ses gayet normal. Fakat discord ile bağlandıktan hemen sonra discord hariç diğer çalışan uygulamaların(Spotify,oyunlar vs.) sesi bozuk geliyor. Sanki kulaklığa su kaçmış gibi bir ses geliyor. Defalarca kaldırıp indirdim format attım ama...
  2. carljohnson

Turknet Upload Arttı

Teşekkürler
  3. carljohnson

Turknet Upload Arttı

Türkneti önerir misiniz? Ne gibi faydaları var ne gibi eksileri oldu? Müşteri temsizlcileri nasıldır..?
  4. carljohnson

Komşu Çocuğu

knk güzel zamanlardı ama adakfa,fml
  5. carljohnson

Komşu Çocuğu

Knk aç Outlast oynasın işte ne diye kasıyorsun ki çocuk o da yani bırak hevesini alsın
  6. carljohnson

Microsoft Store saçma sapan download hızı

Tek diyebileceğim salt internet hızını göstermiyor. fark ettiysen atıyorum 100mb lik bir uygulamayı 10mb/sn indirdiğinde 10 saniyede bittmiyor
  7. carljohnson

Microsoft Store saçma sapan download hızı

Hayır o bende de oluyor benim tahminim indirme hızıyla beraber yazma hızınıda gösteriyor
  8. carljohnson

-Geceye Bir Şarkı Bırak-

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiz2drzovjoAhUNhRoKHd52CtYQ3ywwAHoECBAQBA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DEo_nV-Yrg0s&usg=AOvVaw1mlwVJqcO6JCUZO1cFAAm- 1587429302 1587429509
  9. carljohnson

Kasa Temizliği Günü

Soğutucu gibi şeylerin bakır ısı borularına kesinlkikle saç kurutma makinası ile temizlemenizi önermem bizzat ben sorun yaşadım xD
  10. carljohnson

KULLANICI ADI ÖNERİSİ

O senin yengenn
  11. carljohnson

CS:GO işlemci Arttırma

İlk başlarda 100 alırken 50ye kadar düştü nedenini bende bilmiyorum silip tekrar kuracağım
  12. carljohnson

CS:GO işlemci Arttırma

Benim laptop boşta 40, oyunda da en fazla 66 derece oluyor xD
  13. carljohnson

Steam Hesabım Çalındı

İnternet kafe de bir abimizin hesabı çalınmıştı bölgenin en değerli hesabı olarak görülüyordu eğer toplu kullanılan bir pocde oturum açtıysanız nedeni bu olabilir. Her neyse mahkemeye başvurdu çok ciddi bir meblada tazminat ödemesi aldı
Top Bottom