Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Parolapara hesap doğrulama olmuyor

Valla birkaç gün yapmadım sonra tekrar yaptım oldu. Farklı telefondan denedim. Kamera doğrulamaları çok kötü algılamıyor hızlıca geçiyor.
  2. cengizovic

Parolapara hesap doğrulama olmuyor

Arkadaşlar daha önce birçok kez kimlik doğrulaması ve nfc doğrulaması yaptım. Parolapara kabul etmiyor bir türlü. Dün 8 kez yapıp gönderdim reddettiler. Halbuki bir önceki gün iyzico yaptım anında onaylandı. Şimdi tekrar yapıyorum nfc kısmı geçmiyor bu sefer orada takılı kalıyor. Başka...
  3. cengizovic

Bi ben mi para kazanamadım??

Sürekli gündemde kalacaksın. Gerçi hiç bir şey için geç değil. Yapay zekayı kullanabilirsen hala çok şey yapabilirsin. Önemli olan fikirler. Hala gelişmekte olan bir şey yapay zeka.
  4. cengizovic

Kimde hangi grafik kartı var?

5600XT var. Şuana kadar çok memnundum. 3-4 kere sorun çıkartmıştır max. Onlarda güncelleme ile düzeldi. Yükseltmek istiyorum şuan. 3070 almak istiyorum ama şuan bütçe çıkışmıyor bir. Keşke birisi takas yapsa üstünü para ile tamamlasam çok iyi olurdu :(
  5. cengizovic

Dolandırıldım. Sizce ne yapmalıyım şuan?

Geçmiş olsun. Böyle çok dolandırılan var. Ders olsun. Olay biraz zor açığa kavuşur.
  6. cengizovic

Discord nitro için kart

kodu atar mısınız hocam? 1654028305 Teşekkürler hocam. Sağolun..
  7. cengizovic

Discord nitro için kart

giriorum kartı şimdi
  8. cengizovic

Discord nitro için kart

kod falan geliyor mu?
  9. cengizovic

Discord nitro için kart

evet hocam. Sanal kart gerekiyor kartım yok. banka kartımı giriyorum olmuyor
  10. cengizovic

Discord nitro için kart

bana da yardımcı olur musunuz acaba? Sanal kart lazım.
  11. cengizovic

Gaming.gen.tr indirimleri bitti mi?

Bekliyoz valla.
  12. cengizovic

150 TL idi gece 03.00 gibi. :( iade ettiğim mouse 130hz idi. Üstüne 50-60 koyup dshs iyisini almaktı amacım.
  13. cengizovic

Ya elimdeki a101den aldığım mouse iade edip G102 alacaktım. Gece baktığımda indirim vardı az önce ürünü kargoyla iade etim. Şİmdi sipariş veriyordum ki indirimler bitmiş.. Tarlası yanmış köylü gibi kaldım ya.. başka indirimler olur mu bu hafta arkadaşlar?
  14. cengizovic

Neden oyun oynayasım yok? Oyunlar zevk vermiyor..

Deneriz aga ama ona direksiyon seti lazım ya öyle daha keyif verici olur. Klavyeyle bir yerden sonra sıkar
  15. cengizovic

Klavyeyle ya da gamepadla sarıyorsa girelim aga
  16. cengizovic

Aynen eski tarz oyunları yükleyip oynamakta olabilir. Bu aklıma gelmemişti. Teşekkürler. Deneyeceğim aga teşekkürler. Konuda yazıyordu ilk cümlede. 25
  17. cengizovic

Belki de oyunlar sıkıntıların çokluğunda iyi geliyordur. Daha çok kaçamak yapmak gibi. Tüm gün boş olunca oyunlar sıkar sanırım. Sende haklısın.
  18. cengizovic

Dc ver ekleyim aga oynarız oyun falan.
  19. cengizovic

Kulaklığım geliyor. Deneyeceğim aga onu da.
  20. cengizovic

Valla ya mario tarzı 2d oyunları nedense daha çok seviyorum. Onu fark ettim. Aga o oyunlarda çok pahalı ya 200 TL biraz köşeye para atsam alacağım da şuan için zor. Yine erteliyoruz... Aynen öyle bu hayatın her alanında öyle. Elinde olmadığı zamanda mumla ararsın.
Geri