Arama sonuçları: *

1. C

Oyun, dizi, kitap tarzı şeyler bitirince etkisi altına girmek.

her izlediğinde bu his oluyosa sıkıntı, mesela 15-20 tane dizi izliyosam sadece 1 tanesi bu hissi verebiliyor, oyunda aynı şekil gerçekten iyi bir yapım olması lazım last of us gibi, tüketimin ne kadar çok artarsa o zaman seçicilik başlıyor, daha az etkileniyorsun
  2. C

Teknolojik gelişmenin sınırlarına geldik mi

hem pc sektörü hem telefon sektörü sabit kaldı, pc de %20 kas gücü %40 yazılım gücü ayağına veriler sallıyor, bari verimliliği artır oda yok, telefon sektörüde %30 cpu gücü çak, %50 kamera performansı çak, aslında yenilik yok, sadece sayılar oranlar değişiyor
  3. C

Sahibinden.com. vergi vergi vergi

şuan param güvende ilanı satın ala girince alıcı olarak param güvende komisyonunu gösteriyor, sizde komisyon nası çıktı ki
  4. C

Bizim milletin dolandırıcılığı pazarlık sanması

eğer itemin satışı 15k ise %60 fiyatı olan 9k ideal fiyat, belki 9 un biraz üstü, normalde bakiyenin ederi zaten %80 civarı, itemi pazarda satıp bakiyeyi tekrar satmaya kalksan benzer orana tekabül ediyor, cs go da çok değer beklememek lazım
  5. C

Panelleyerek Kargomuzu Çaldılar

konunun panelle alakası yok, bilinen klasik bi dolandırma yöntemi, genelde pahalı leptoplarda yapıyolar, donanım haberde sürekli konusu açılıyordu, geçmiş olsun
  6. C

Google'ı HAYATINDAN ÇIKAR!

seneler önce kullandım, günceldede kullandım, sonuç = aynı
  7. C

yani videoya karşıt görüşteyiz diye biz akıllı bir mesaj yazmış olmuyor muyuz, hayatının bir döneminde gizlilik, bu tarz şeylerden arınmaya çalışırsın, sonra bi bakmışsın verdiği hizmetin yararı videodaki gizlilik saçmalıklarından daha önemli, madem telemetrye bu kadar meraklısın windows...
  8. C

-ülkede temsilcisi olan ve kurumsal kimliğiyle kendini kanıtlamış yıllardır bilinen bir servisten yararlanman sendeki izlenim için daha faydalı, cv ne bakan kişi bu eleman proton kullanıyor ne kadar aykırıymış hadi onu işe alalım da demez -hala olayı anlamamışsın, sorun mail gönderim alımı...
  9. C

kurumsal kimlikten kastım işyerinde kullandığın mail değil, iş için kullandığın şahsi mailde olabilir, iş için dedigim kurumsal isim adı altında değil de kendi kullandığın mail olarak, cv ye yazdığın olabilir, işe yönelik fakat tam şirket kimliği olmayan 2. plandaki şahsi mailin gibi.
  10. C

boş mevzu, google takip ediyor ayağına alternatif bulma işi olmuyor, 3 temel hizmete iyi alternatif olmadıktan sonra gerisi önemsiz -en basitinden arama motoru olarak çok spesifik bir şey aradığında duckduckgoda yada alternatiflerinde çıkmıyor, yani eninnde sonunda işin googleye düşücekse radikal...
  11. C

Askerlik tecil ettirme nasıl yapılır

aöfte okuduğun normal mi yoksa 2. üni olan mı, ben normal örgünde 1 hafta kala gitmiştim, tecili yaklaşanların ayrı menüsü varmış ordan gördü, tecil başvurusu yaptırdı 3-5 güne yansımıştı
  12. C

Gamermarkt dava ile tehdit ediyor.

--hesabı teslim etmeyip biraz düşünsen daha iyiydi bence, bu hesaba noldu a dan b ye gamermarkt üzerinden b den c ye gamermarkt üzerinden c den d ye gamermarkt üzerinden mi satıldı, 3 kez site üzerinden elden ele dolaştıgına bile inanasım gelmedi, para birimi olarak euro ve ruble kullanan...
  13. C

Gamermarkt dava ile tehdit ediyor.

yabancı yeni alanlarla B kişisinin gamermarkta bağlantısı ne, hesap 4 kez gamermarkt üzerinden mi satıldı, sen B kişisine sattıysan, olay kapanmıştır, b kişisi sorumludur, senden hesabı b kişisi alıp yabancı birine sattıysa b nin problemi, yani gamermarktın 3 kişinin elinden geçmesindeki...
  14. C

Gıdık ve yanak eritmek için neler yapabilirim

yanakların erimesi için sıvı ve ödem atman lazım, bununda en hızlı yolu kardiyo + spor, ona ek yeşilçay içersen oda sıvı attırır
  15. C

Bu sahibinden url si sahtemi?

link sil, linkin fotosunu ekle + sansürle ki birileri tıklayıp ya da yazıp girmesin, adamın çerezlerine bu linki sokarsan senin yüzünden url yerine sahibinden yazıp oto arama seçeneklerinde url gözükebilir, birileri yanlışlıkla girebilir (kişiye özel link gibi gözükse bile)
  16. C

Netflix için ortak arayanlar acınası halde değil mi

hesap paylaşımının korsan kullanmaktan farkı yok, netflix kullanıcı sayılarını değerlendirirken abone sayısı muhtemelen hane bazlı düşünülüyor, toplam üye sayısının %30 kadarı farklı hanelerde kullanım yapıyorsa bu şirket için hasılatta büyük kayıp demek, belki gerçek abone sayısı daha yüksek...
  17. C

Ziraat Mobil Bankacılık şifre yok

bende atm den şifre belirledim, şimdi siz öyle yazınca deniyim dedim mobil uygulamadaki başvuru yerinden yaptım oldu, ilk denediğimde hata vermişti, 1 ay olmuştur denemeyeli, sağolun hocam (y)
  18. C

Ziraat Mobil Bankacılık şifre yok

kuzenimin dediğine göre şubedeyken mobil şubeyi onlara açtırtmak gerekiyormuş, bende çok denedim şifre sıfırlamayı ve oluşturmayı fakat şubede bunu söylemediğim için hesabım var fakat mobil şubeye giriş yapamıyorum :D
Top Bottom