Arama sonuçları: *

1. daymoon07

[KONU DIŞI]Arkadaş kaybettim sanırım...

Bu imzadaki sistemi aldım 4 bine. Kargoya bugün veriliyormuş 1598873870 Tabi bunun ssdi si kasa ve psusuda içinde fiyatın :D
  2. daymoon07

Haklısın 1598873772 Çok teşekkür ederim :)
  3. daymoon07

Haklısın.
  4. daymoon07

Adama satın aldığımı söyleyemeden gitti...
  5. daymoon07

Ön ek'e belirttim özür dilerim ustam dalgınlık...
  6. daymoon07

Farkettim ön ek'e belirttim ustam. 1598870220 Bana dedi işlemci varsa vereyim istersen dedi bende tabi olur dedim
  7. daymoon07

Öncelikle merhaba arkadaşlar gününüz güzel geçme dileğiyle, 2 Hafta önce arkadaşımla konuşurken PC toplayacıgımı bildirdim ama maddi yönden sıkıntı çektiğimi ve tavsiye söylemesini istedim. Bana bi kaç seçenek sundu sonra işlemci hakkında benim 2 işlemcim var dedi bi bakıyım nasıl bişiymiş haber...
  8. daymoon07

Yurtiçi kargo nasıl ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle günaydın herkese güzel gün geçirin inş, İstanbuldan Antalyaya yurtiçin kaç günde getirir kargoyu bileniniz var mı ?
  9. daymoon07

Dead By Daylight Oynayan var mı?

Sıkıntı yok kardeşim bunda zaten göreceli kavram ben hemen sıkılırım sen hemen sıkılmazsın yani :)
  10. daymoon07

Yanılıyosun.
  11. daymoon07

Teşekkürler bilgilerin için <3
  12. daymoon07

Bana karşı söylenmiş bişiy konuyu ben açtım neden olsa :)
  13. daymoon07

Tüm DLC leri aldığımı belirttim çünkü onları deneyerek sıkıldığımı ifade etmeye çalıştım.
  14. daymoon07

Tüm DLC leri oyuna başladığım 2. gün almıştım o kadar sardı ki kafayı yiyodum bide birini deneyip öbürüne geçiyodum aç gözlülük var kusura bakmayın.
  15. daymoon07

Tüm DLC ler var ama tek başıma oynamaktan bıktım biraz kurban oynamak istiyorum.
  16. daymoon07

Merhaba Arkadaşlar Dbd oynuyorum çok seviyorum ama tek başıma olunca o kadar çok sarmıyor var mıdır bileniniz oynayanınız akalım ?
  17. daymoon07

Ailemi türk telekom dan nası vazgeçiririm

Şeker hastası,tansiyon,organ nakli oldu hepatit c si vardı şekeri 3. derece çok kötü ama yolda görsen bu adam benden genç dersin fiziksel duyumu baya iyi 1598801993 Ruhende iyi aslında iyi ya adam taş gibi :D
  18. daymoon07

Ailemi türk telekom dan nası vazgeçiririm

Ama %25 indirimimiz var bizim engelli belgesi var diye
  19. daymoon07

İNTERNET ÖNERİSİ!!!!!!!

:D :D :D Geçmiş olsun hocam ben 2 gün önce internet aldım TTNET'den 120 veya 125 TL ' e 35Mbps İnternet Kampanyanın İsmi: Her İşte İnternet Kampanyası. 1598799755 Evet bu arada milenicomu arkadaşımda almış gayet memnun
  20. daymoon07

İnternetim iyi mi? ? SpeedTest Açıklamada...

Teşekkür ederim bilginiz için.
Top Bottom