Arama sonuçları: *

1. ddy34

Balıklarıma bir şey olur mu?

Hocam tatlış balıklarınız ne durumda merak ettim ^^
  2. ddy34

Sizce Buradan Hırsız Girer mi?

Arkadaşlar kırmızı işaretlediğim yeri yuvarlak şekilde tamamen kırdırsam. Sadece insan kafasının gireceği kadar büyüklükte. Oradan da şu linkteki tarzda aşağı yönlü bir şey takıştırsam nasıl olur? https://www.hepsiburada.com/gunluler-aspirator-davlumbaz-borusu-3-m-p-hbv00000pj34i
  3. ddy34

Hocam 2 li açılır itfaiye merdiveni falan lazım. Yaklaşık 6 metre. 3 kişi üst üste çıksa bile zor.
  4. ddy34

Hocam bu ne işime yaracak ki anlamadım. Amacım pencereyi tamamen açık bırakmak.
  5. ddy34

Hocam perde olduktan sonra camı açmanın bir anlamı yok ki. Perde rüzgarı kesiyor zaten.
  6. ddy34

Hocam evde biri oluyor genelde. Fake kamera koyayım diyorum bu seferde daha çok ilgi çeker falan diye düşündüm.
  7. ddy34

İtfaiye merdiveni dışında yetişmiyor. Normal merdivenlerin en uzunu bile kısa kalıyor.
  8. ddy34

Hocam perde olduktan sonra bir anlamı kalmıyor zaten. 1639260851 İstanbul anadolu yakasındayım
  9. ddy34

Arkadaşlar selam, Odada mining yapıyorum. Camı kapamak yada üstten açmak çok sıkıntı yaratıyor. Camın tamamen açık olması gerekiyor. Yerden cama kadar olan kısım takribi olarak 5.5 metre civarında. Sizce buradan kolay şekilde hırsız girebilir mi? Pikenin olduğu cam ilgili oda.
  10. ddy34

Gaming gen sistemde eksik ram yollaması saçmalığı.

İnsanlar pc alıp 10 gün kargo bekliyor. 2. günde pc eline ulaşmış. 3. gün konu açıyorsun çok garip :D
Top Bottom