Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

Düşük zeka ve beceriksizlik doğuştan geliyorsa neden insanlarla alay ediyorlar

İnsanoğlu başkalarıyla uğraşacağı kadar kendisi için uğraşsaydı zaten daha iyi bir dünya olurdu.
  2. dreamuiz

Bu televizyonu aldık hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu?

taksit seçeneği çok cazip geldi ve aldık yoksa ben başka markalar sunmuştum ama taksit seçeneğinden ötürü onlara bakamadık.
  3. dreamuiz

Bu televizyonu aldık hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu?

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-profilo-65pa525esg-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-android-smart-led-tv-fiyati,445278734.html Bunu aldık kullanan vesaire varsa yorumlarınız nelerdir?
  4. dreamuiz

Bilgisayar mühendisliği maaşları iyi mi?

İyi yere girersen hak ettiğini (iyiysen gerçekten) alırsın karşılıksız bırakmazlar, onun dışında asgari maaşın birkaç tık üstünde veren yerler bile var yani :D. Gerçekten işinde iyiysen zaten Türkiye'den çok yurt dışından güzel teklifler alabilirsin ama onun için kendini göstermen lazım...
  5. dreamuiz

Sigara bağımlılığı ve sigaradan alinan zevk hakkinda merak ettigim sorular

Bu düşüncemden ötürü ben geçen sene 5 farklı sigara içtim (meyve aromalısı mıdır, tütünü müdür, Parliament vs..). Kendi kafama göre bırakma huyumu seviyorum, bu bırakmayı kendi kafana kurabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum. 5.'den sonra 1 hafta sonra bi aramadım diyemem, ara sıra böyle içesim...
  6. dreamuiz

Gokarta gitmelik yerler

Gittiniz mi hocam, fiyatlar hakkında bi bilginiz var mı?
  7. dreamuiz

Gokarta gitmelik yerler

Gokart'a gitmek için yer arıyoruz. İstanbul'da Marmarayla veya metroyla ulaşımı kolay olursa daha iyi olur onun dışında her yere gideriz. Tuzla ve Maltepe sahil taraflarındakini biliyorum. Başka güzel yer varsa önerilerinizi bekliyorum.
  8. dreamuiz

Yılbaşında Ne Yapacaksınız

agalarla mc
  9. dreamuiz

Mangal Yapıyor Musunuz

En büyük mangalı en son sınıfça ve hocalarla beraber yapmıştık, kuzen ve birkaç arkadaşla parayı buldukça arada yapıyoruz.
  10. dreamuiz

Hastaneye yattım evime geri döndüm ama hiç mutlu değilim

ağlasan da hayat ne senin için ne bir başka ağlayan için durmuyor maalesef.. İnşallah hocam.
  11. dreamuiz

Hocam yaz istersen sohbet muhabbet ederiz arada. Şöyle bir şeyi unutma ama siyah beyaz hayata renk katmak insanın kendi elinde, yanında ki insanlar ise sana fırçayı uzatanlar veya senden uzaklaştıran olur...
  12. dreamuiz

Sonda tahmin ettikleriniz sebebiydi muhtemelen hocam, ailemle benimde aram bozuk olduğu zamanlar evden kaçmak için her yolu denerdim. Arkadaş çevremde yoktu o zamanlar. Hastane de bir de arkadaşınız olmadığı için sizinle iyi ilgilenenleri görünce "keşke arkadaşım olsaydı böyle ilgilenen"...
  13. dreamuiz

Ehliyet sınavı için öneri

Yazılı sınavda sağlıktaki terimleri unutmazsan gerisinin kolay olduğunu düşünüyorum. Sürüş sınavında da araç içini biliyorsan, geri kalanını sürüşün belirliyor. Sinyallere ve sarı ışıkta sürekli geçmemeye çalış. Sarı ışıkta 2 kere geçme hakkın var. Sınavda bir öğrenci son hakkını da kullandıktan...
  14. dreamuiz

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

su tabancasıyla da desteğe geliyorum o zaman
  15. dreamuiz

Okulda Bilgi İşlemci Olarak Çalışıyorum Merak Ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Yaşadığım için yorum yok dedim zaten, söyleyebileceğim çok şey var ama söyleyemiyorum işte :D.
  16. dreamuiz

yoook be hocam aynısını konferansta-denizcilik lisesinde falanda yaptım mesaiye kalmasıydı, tahta formatıydı falan. 4'den sonra bazen oturabiliyorum. Yaptığımız birçok şey aynı aslında. Bazen de manyaklarla uğraşıyorum. 3lü priz tahtanın üstünde asılı (ablalar tahtayı silerken ıslak bezden falan...
  17. dreamuiz

Aynısını yapıcam bende ama hangi bölümü okusam bilmiyorum. Staj yerimde açıktan büro mezunu bi abi vardı bilgi işlemci "işi biliyorsan bakmıyorlar takma" dedi. valla en iyisi. Ne iş var bize kitliyorlar. Bilgi işlemde foto çeken bi abi var sosyal medyacı, "09:00'dan 16:00'a kadar sürecek...
  18. dreamuiz

Cat kabloları biz çekiyoruz, geri kalanları elektrikçilere bırakıyoruz. Mesela ben azda olsa elektrikten anlarım o kısmı ben yapsam 1 kere görsünler tamam. Bu işi de bilgi işlem yapıyormuş diyip bize kitlerler. 1733492234 Nerdeee :D
  19. dreamuiz

Ahahhahaha :D. Aynısı bu arada, sunucuyla, switchle, dersin konusunu da nadirde olsak anlatır, çözümleri gösterirdim. Bir laboratuvarı da temizlemiştik lise zamanı. Karşılığı mangalda biri salata, biri pilav falan yaptı içecekler alındı. Geri kalan etler falan bizdeydi. Böyle ince şekilde...
Top Bottom