Arama sonuçları: *

1. D

Ezan türkçe okutulmamalı mı?

kullanıldığı amaç insandan insanada değişir hocam ezanda sadece namaza çağrı söz konusu
  2. D

peki ya şu soruya cevap verin kuran neden arapça?
  3. D

evet güzel insan sebebiniz nedir?
  4. D

2 cevapta dolaylı yoldan verildi konuya biraz daha göz gezdirin
  5. D

w ezan ağır bir dille yazılmış bir mesaj değil gayet basit bir dille çağrı var aslında
  6. D

ezanın türkçesini biliyorum elbette ama müslüman olmıyan birisi veya müslümanlığa ısınan birisi bunu bilmeyecek
  7. D

arkadaşlar gülücük atarak sadece beni rencide ediyorsunuz düşüncelerime gülücük atarak sadece beni küçük duruma düşürüyorsunuz
  8. D

silindi
  9. D

ben çevirmekten bahsetmiyorum arapça okutulmalı diyen kişilerin bana kanıt olarak sadece miras kelimesini sunmasını anlamıyorum 1619793132 evet kibar bir insan nedenini sorabilirmiyim?
  10. D

sizin mantığınızdada hata var o zaman allah arapça konuşulan bir yere neden almanca kuran indirmedi? biraz düşünün mantıksız geliyor değil mi 1619792052 mirasdan bahsediyorsun kardeşim bu mirası anlamak için arapça bilmek gerekiyor allah kuranın hiçbir yerinde diyormu bütün müslümanlar arapça...
  11. D

allah kuranı o bölgede yaşıyan insanlar arapça konuştuğu için arapça indirmiş türkiye olsaydı türkçe indirecekti (tabi şu zamanda inseydi) 1619791620 anlamadım? 1619791642 benimde anlatmaya çalıştığım şey o. ezan bir sure veya ayet değil bir çağrı mesajı 1619791724 @kaplanharun neresi komik...
  12. D

kafama hep bu soru takılıyor ezanın arapça okunmasını asla idrak edemiyorum tamamen mantıksız geliyor. ezanı Allah indirmiyor (cebrail aracılığı ile) bir müslüman rüyasında görüp hz.muhammed'e anlatıyor yani ezan bir ayet veya sure değil. bir çağrı mesajı bana göre sadece türkçe değil her ülkede...
  13. D

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

Sakarya
  14. D

Da forum Tier list..

ahhh çok üzüldüm
  15. D

Buraya bi söz bırakın

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir -2012 HAwLi sÖzLeR
  16. D

15.9 Gigapiksel İstanbul Fotoğrafı!

a arabaların plakaları bile okunuyor lan çok hoşuma gitti
  17. D

Hayatınızda bindiğiniz en iyi araba?

range rover marka bir araba arabalardan anlamadığım için model bilmiyorum
  18. D

bazen mikrofon alıp sokağa inesim geliyor

dışardakilerdemi gerçek değil peki
  19. D

akpli olduğunu bir insan daha fazla belli edemez zaten çok uğraşma bence
  20. D

kendi çevremden bahsediyorum sokaktaki insanlar attıkları tweetler çocuklarının düşünce yapıları ailerinin düşünceleri gerçek değiller diyorsun acaba hiç bakıyormusun dışarı?
Top Bottom