Arama sonuçları: *

1. E

Kaza yapıyorduk/Bu lastikler yaptığı km ye göre nasıl

hocam yani lastikleri petlasın bayisinde taktırdık adam petlası önermedi bunu önerdi lassa petlas dan daha iyi dedi bunların hepsi kauçukdan dedi hunkok kumho mıchelin vs önerdi oysaki petlass lassa lastiklerin içine naylon karıştırıyormuş
  2. E

Hocam benim kullandığım seri o seri değil başka bir serisi
  3. E

Araçta bayi çıkışı hanlık vardı kış lastiği olarak kumho tercih ettik hem akrabamız hemde lastik ustası tavsiye etmişti siz neden tavsiye etmiyorsunuz
  4. E

Merhaba arkadaşlar arabaya yaklaşık 3 ay önce kumho marka kışlık lastik aldık ama aldık alalı daha ilk kez yar yüzü gördüler neyse 5 bin km gibi Bir şey yaptık bu 3 ay içerisinde lastiğin durumu nasıl aşşağıya lastiğin fotoğraflarını bırakıyorum.Öncelikle bizde hızlıydık döner kavşağa 70 le...
  5. E

Borsa bir para tuzağı mı?

Dostum ben de 1 yıldır bist de yatırım yapıyorum bu sene bankaların senesiydi ama inancıma ters düştüğü için banka hisselerini almadım alsaydım kazanmıştım ama artık yurtdışı hisselerine geçeceğim
  6. E

Sigara Nasıl Yok Edilir ?

hocam sen içki içme
  7. E

Kızla okulda buluşucam dedim ama yanına gidip buluşmadım

Lan niye kızın duygularıyla oynuyorsun size gökden düşüyor kıymetini bilin bana daha hiçbir kız gelip seni seviyorum ya da yakışıklısın demedi kıymetini bil al kızın gönlünü
  8. E

Scsdfs aynen
  9. E

Aklıma Yeni Bir şey geldi forumda sigara çekilişi yapın
  10. E

Çöpden alıp içen arkadaşlar gördüm en iyisi kırıp kırıp atın 😂
  11. E

Hocam sizde adamı sigaraya başlatcaksınız he bosverin hocam tadı kötü işte bosverin gitsin
  12. E

Hocam diyin 19 dal sigara 40 lira alırlar 😂
  13. E

Kız arkadaşımı ablamlarla tanıştırdım ama ilk buluşma hiç iyi geçmedi

Ablan yeni bir bacı istemiyor galiba 😂😂 Şaka maka ablan ayıp etmiş onun yerine sen sevgilinden ve annesinden özür dile
  14. E

Hocam dalı atıyorum 3 TL tutuyorsa siz 1.50 sen satın 😂😂
  15. E

En sevdiğiniz yemek nedir?

Anamın yaptığı bol acılı menemen 1737547129 Patates kızartmasını söylememe gerek yok herhalde onlar herkesi gönlünde baş tacı 😂
  16. E

Abi tavsiyesi lazım yardım

Hocam o bir şey oldu diyorsunuz ya onun sebebini öğrenmeye bakın ailevi mı hayatında birşeymi oldu
  17. E

şöyle bir şey var sen kızla konuşuyordun ama kız sana hep soğuk yapmış ve sen halen konuşmaya çalışıyorsun böyle yaparak anca kendini küçük düşürüyorsun bunu yapma kendine en iyisi onun yazması 1737057914 Ama kız neden sana yazmıyor bunu hiç düşündünmü
  18. E

Aslında olur niye biliyormusun kızla ilk önce bir samimiyet kazanmam lazım WhatsApp üzerinden ondan sonra onun sana atmasını bekleyebilirsin
  19. E

Rehbere eklediysen ıg nin kendi önermesi lazım
  20. E

Numarasını alıp ıg sini alamadınmi
Top Bottom