Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

olabilir derin devletin işi sorgulamamak lazım
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

Abi tavsiyesi lazım yardım

Güzel kardeşim açıl hanımefendiye adı konsun işin red yada next keşkeler kalmasın araya aylar yıllar farklı insanlar girmesin. Ha soğuduysan artık açılma tabi orası senin bileceğin iş kız yazmıyor falan olayını geç bunların kafaları bir garip oluyor.
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

SOKAK KÖPEKLERİ’nden nasıl korunabilirim?

2-3 anime kızı taşı yanında yem atarsın öyle durumlarda kangal sever
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

Ferrari alabilmek için ne kadar gelirimizin olması lazım?

Bunun senin döneminde yaşanma olasılığı çok düşük gereksiz bir harcama olur
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

Banka borcu sebebiyle bilgisayar haczedilebilirmi

Taksidini ödeyemediğin borcun altına giriyorsan aynısını senin için söyleyemeyeceğim maalesef canım benim
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

E-ticaret yapanlar için bu soru

hevesin varsa bence yapmayı deneyebilirsin belki bir çok düşük bütçeli yeni işletme gibi 1 yılını doldurmadan bırakırsın bkz:ben ama dönüp baktığımda evet emeklerimin karşılığını alamadım evet hayallerim çok toz pembeydi baktığımda daha iyisini yapabilir miydim evet yapabilirdim ama...
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

Audi A4 sol ön kapıdaki tuş?

alarm aracı kilitleyip içerde posta atarken ötmesin diye
  8. ekşisözlükyazarıdeğilim

Motorumuz çalındı ve karokolda baştan savılıyoruz

işi polise bıraktıysan çok zor bulursun gruplarda vs yaymışsındır umarım geçmiş olsun
  9. ekşisözlükyazarıdeğilim

Ehliyet sınavı için öneri

5-6 çıkmış sorular videosu falan izle temel trafik kuralları ve levhaların anlamını bildikten sonra geçmemen imkansız
  10. ekşisözlükyazarıdeğilim

Sweat nasıl hızlı kurur

folyo ile kaplayıp fırına koy
  11. ekşisözlükyazarıdeğilim

Annemle Babam 8 Senedir Ayrı Sizce Eksikliği Olmuş Mudur?

olmuştur geçmişte yaşadığın her bir olay dolaylı olarak kişisel gelişimini etkiler
  12. ekşisözlükyazarıdeğilim

Motosiklet Kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor

Onu anladım da taksitlendirmeyle limitin bağını anlayamadım alacağım motor atıyorum 150k 30k peşin verdim 120k yı 6 ay taksitlendiricem aylık 20 k olur kartın limiti 50k şimdi limit aylık taksite göre mi total taksite göre mi işliyor ben 50k limitli kartla 150klık motor alabilir miyim taksitle
  13. ekşisözlükyazarıdeğilim

Motosiklet Kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor

kankiler banka konusunda cahilim bu kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor limitimin motor fiyatı kadar mı olması lazım malum %0 faiz ile motor taksit kampanyaları var baya kartta 50 kya yakın limit var kart abimin
  14. ekşisözlükyazarıdeğilim

SEVİPTE SEVİLMEYENLER GELEBİLİR Mİ Lütfen?

şiire sardım şimdide aga 1730745299 1730745316 1730745387
  15. ekşisözlükyazarıdeğilim

Arkadaşlar iş hayatında problemler yasiyorum

anlamadım saçma bir şey bu, hantal mısın çalışamıyor musun yaptığın işi mi bilmiyorsun yani yapman gereken şeyleri bilmiyor musun yaşın kaç bilmiyorum ama düşünmede problem falan mı var veya odaklanma da sorunu anlayamadım da açıkcası
  16. ekşisözlükyazarıdeğilim

Youtube algoritmasının karşıma çıkardığı anlamsız videolar

1730650041 1730650105 1730650232
  17. ekşisözlükyazarıdeğilim

ATM nasıl hacklenir (%100 garantili)

denemeyin ben denedim atmnin içinde çalışan adam çıkıp beni kovaladı çok tehlikeliydi.
Top Bottom