Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Bu site güvenli midir?

tekrar sormak istedim site güvenli midir
  2. emirhan1234

Bu site güvenli midir?

neden sanal kart kullanayım anlamadım da
  3. emirhan1234

Bu site güvenli midir?

Herkese merhabalar ben filtre alacağım da sizce bu site güvenli midir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar https://www.ozelyem.com/tetra-ex-1000-plus-akvaryum-dis-filtre-1150-lt-h
  4. emirhan1234

Dersi anlamadığım zaman moralim bozuluyor

EİS yayınları tyt ders anlatım föyleri var bide soru bankaları iyi midir tüm derslerden
  5. emirhan1234

Sıfırdan en temelden başlamak istedim 3 ayda temeli oturtup sonra da tyt ye hazır olmak için 1688560820 olur direkt öyle yapacağım dinlenerek 1688560841 yani ona da bakayım 1688561055 Temelim de yoktu.
  6. emirhan1234

1. videoyu izledim yarın da bunu izleyeceğim
  7. emirhan1234

çok teşekkür ederim sadeleştirmeler de ortak böleni mi bulmak gerekiyor genişletme de çarpma ile mi oluyordu
  8. emirhan1234

1 +1\15 . 15/4 böyle sormuş atamadım fotoğrafını
  9. emirhan1234

az çok biliyorum toplamasını da biliyorum hatta payda eşitlemeyi de ortak çarpan buluyoruz sonra o çarpanı pay ile çarpıyoruz öyle çıkıyor ama sadeleştirmeler nasıl
  10. emirhan1234

olur denerim de rasyonel sayıları nasıl halledebilirim bilmiyorum :/
  11. emirhan1234

Takıldım dediğim sadeleştirmeleri ve rasyonelleri konu anlatımını okumama rağhmen anlamadım youtube de veya biryerde var mıdır anlatımları 1688475123 Komple yapamıyorum o konularu
  12. emirhan1234

Komple rasyonel sayılarda kafam karışıyor başını anladım sayılır toplama çıkarmaları ama sadeleştirme ve diğerlerinde kafam bulandı. 1688470831 Öyle yapacağım hava harp okulu ve deniz harp okulu düşünüyorum da nasıl çalışabilirim
  13. emirhan1234

Herkese merhabalar 12. sınıfa geçtim yaz tatili olduğu için sıfırdan matematiğe başladım antremanlarla matematik ve aktif matematik üzerinden ilerliyorum.fakat rasyonel sayıları anlamadım ve diğer konuları anlamadığım zaman da morelim bozuluyor ya msü yü kazanamazsam diye ne yapabilirim kafam...
  14. emirhan1234

ANNELER GUNU HEDIYESI

nerden aldın
  15. emirhan1234

Arkadaşıma nasıl ulaşabilirim?

Bende ne olduğunu merak ediyorum 1682025843 Nasıl ulaşabilirim
  16. emirhan1234

Arkadaşıma nasıl ulaşabilirim?

Herkese merhabalar bayadır @Gri Caner ulaşmaya çalışıyorum malesef ulaşamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim 1682025027 mesajlara dönmüyor malesef şuan
  17. emirhan1234

RGB ledim sadece mavi ışık yanıyor?

kontrolcüyü kontrol ettim elektriği tam iletiyor bakalım led değiştirip deneyeceğim duruma göre
  18. emirhan1234

RGB ledim sadece mavi ışık yanıyor?

Herkese merhabalar ben rgb ledimi duvara takmak için kontrol ediyordum kablosuz yapacaktım fakat tekrar denediğimde sadece mavi yandığını ve başka bir renk olmadığını gördüm direkt söktüm lehimlerini de söktüm elimle de değdirdiğimde ise yine mavi yandığını gördüm bu durumda ne yapabilirim...
  19. emirhan1234

ne yapabilirim bilmiyorum

tamamdır o zaman tyt eis'den devam edeyim en iyisi .d
  20. emirhan1234

ne yapabilirim bilmiyorum

şuan elimde eis tyt ders anlatım föyleri ve soru bankaları var bunlar işimi görür mü ve ek olarak bunlardan birini alsam nasıl olur ve hangisini alabilirim iyi ise https://www.seninkitabin.net/urun/2023-tayfa-tytbaslangic-paketi...
Top Bottom