Arama sonuçları: *

1. emr1945

Yangına gitmelimiyim?

ya arkadaşım tekrarlıyorum kimsenin eğitimi yok köylüler evleri için eğitim mi alıcağını zannediyorsun lütfen çocuklaşmayalım türkiye 3.dünya ülkesi haline dönüşüyor eğitim zaten yok
  2. emr1945

Yangına gitmelimiyim?

ya arkadaşım başka ülkede yaşamıyoruz annelerimiz kız kardeşlerimiz canını başına koyarak çalışıyor onların hepsinin eğitimi olduğunu düşünmüyorum kimsenin bu durumun ciddiyetinin farkının olduğunu zannetmiyorum. 1628074127 ya en azından en azından elimden bir şey gelirse su taşırım yardım...
  3. emr1945

Yangına gitmelimiyim?

En azından uzaktan izlemek gibi olmaz diyorum. Belki Belki bir ağaç daha az yanmasını sağlasam benim için ne mutlu olur
  4. emr1945

Yangına gitmelimiyim?

Arkadaşlar daha fazla dayanamayacağım ağır pandemi depresyonunun üstüne yangın geldi iyice evde deliriyorum. Cebimde az bir para var. Oraya gidip yangına yardım etmek istiyorum. (yaşım 18i doldurmama 3 ay var) Oraya gitmem herhangi birşeyi değiştiremeyeceğim ama hacca giden karınca misali...
  5. emr1945

Coinler Haram Mıdır?

aslında dinciler kötülemeye çalışıyor ama aslında yıllardan beri yapılan bir şey normal borsada ve caiz ama coin işine gelince trde azalsın diye caiz değil diyorlar(ne haram ne helal ama yapılması günah değil) saçmalık bence
  6. emr1945

şarkının adı lazım yardım ederseniz sevinirim

sonundaki müzik baya araştırdım ama bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim Emrah sen affetsen değil.
  7. emr1945

Bir tren hangi amaçlarda kullanılabilir?

normal mıktanıslar yapışırlar ve bir kuvvet uygulamadığın sürece bağlı kalırlar ama elektro manyetikte elektrikle manyetizma oluşturur ve demire manyetiklik verilir azaltırılır artırılır olay bu aslında motor (araba motorlarından bahsetmiyorum) bu sistemle çalışır kumandalı aracın kırıldığında...
  8. emr1945

maglev hız treni elektro manyetik kullanıyor yoksa hiç duramaz buda sonsuza kadar durdurulamayan bir tren ve hızı her dönüşte artan bir felakete dönüşür en son uçar ve etrafa şehre zarar verir harcanan her şey boşa gider Bunun yerine bir devir dayim makinası üretsen ama trenden manyetik alanda...
  9. emr1945

o zaten sadece uygulanan g kuvveti ile hayata son verdiren bir tren
  10. emr1945

knkm sana söyleyem biz savaş zamanı acil durum havaalanı düşünmüştük zamanında o sene organik hoşaf seçilmişti herkes sövdü bizim projemizde boş değildi baya fizik kuralların uygun mükemmel bir projeydi hatta bir maketi gerçek zamanlı 3d modellerinide yapmıştık ve kabul edildi ama sonuç ORGANİK...
  11. emr1945

Berat kandiliniz mübarek olsun

hepimizin inş
  12. emr1945

Kupon kardeşliği nedir?

uğraşamadım kb
  13. emr1945

Kupon kardeşliği nedir?

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda hazır kara cuma indirimleri gelmişken bilmeyenler için kupon kardeşliği sistemi ile daha uyguna nasıl ürün alabileceğinizden bahsedeceğim. İlk olarak aliexpresse mobilden giriş yapmamız gerekiyor. Bunu için harici mobil bir cihaza daha ihtiyaç var. Harici cihazı...
Top Bottom