Arama sonuçları: *

1. E

Google "Çocuk İstismarı Nedeniyle Hesap Kapatması" sorunu

yok kardeşim öyle indirme, paylaşma, ona buna gönderme olmadı ben de asla böyle bir şey olamaz zaten. sadece yedekleyeceğim içerikleri incelerken fark ettim bu neymiş diye baktım uygunsuz oldugunu anlayınca hemen sildim.
  2. E

Bilmiyorum kardeşim inan bana o bildirimi aldıktan beri i-tiharı düşünüyorum hayatımda en son suçlanmak isteyeceğim konuyla karşı karşıyayım. Google fotoğraflara girdim yedekleyeceğim içerikleri seçerken fark ettim bu neymiş diye baktım açtım videoyu ve uygunsuz video oldugunu anladığım zaman...
  3. E

ticaretini yapıp 80TL para cezası verip yollamak çok garip. ben 3 gün önce fotoğrafları yedekledikten sonra kontrol için telefonu açıp baktığımda 1 tane video gördüm açtım videonun uygunsuz video oldugunu gördüm anında sildim. 3 gündür uyku uyumuyorum bir şey olur mu olmaz mı diye diye kafayı...
  4. E

ticaretini yapmış ve 80TL para cezası mı almış? bizim ülkede mi oluyor bu? 1736920483 aynen arşiv tutması sıkıntı bence. hadi videoyu izledin hemen sildin google hesabı kapatır ama bildirmez belki. bu arşiv tutmuş umarım nasıl bir şe yaptığını anlamış tövbe etmiştir. bu durumdan bırakın içeri...
  5. E

sen de mi aynı sorunla karşılaştı kardeşim?
  6. E

Kardeşim aynı sorunu dün bende yaşamaya başladım. bir gelişme oldu mu? mahkeme, polis vs.
Top Bottom