Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Hawk Koltuk amortisör sorunu.

Merhaba hawk fab v4 koltuğum eskiden ara sıra şu sıralar her oturduğumda 30 dakika sonra kademe kademe kendini aşşağı bırakıyor. Hawkla iletişime geçtim sağolsunlar 10 gün kalmasına rağmen garantinin amortisör gönderdiklerini ilettiler değiştiriceceğim bakalım. Lakin sorun amortisordenmi bilemedim.
  2. enesskooc

Nike ayakkabımdan ses geliyor neden ?

Düzelttim ben
  3. enesskooc

✨ÇÖZÜLDÜ:✨Deprem olan ev hakkında merak ettiklerim

kimse bilemez belki taban hasarlı vesaire o yüzden böyle sorulara uzmanların cevap vermesi daha doğru olur.
  4. enesskooc

normal değil kralım çözdüm sorunu zaten :) ayakkabıyı kestik birazcık düzeldi.
  5. enesskooc

kanka anlatıyorum ama aynı model olmadığı için olurmu bilemiyorum. ayakkabının tüm bağcıklarını çıkart dil kısmını rahat haraket ettirirsin. sonra iç tabanı çıkart yapıştırdılarsa iyice ısıt fön makinesiyle ama iyice ısıtman lazım kolay çıkıyo yoksa çıkmaz. sonra ayakkabının ön kısmında maket...
  6. enesskooc

çözdüm tam modeli ne senin ayakkabının kesin çözüm biliyom.
  7. enesskooc

Sorunu buldum adamlar ayakkabının içindeki tabanı o kadar güçlü yapıştırmışlar ki adım atarken alt taban yukarı kalkıyor ses yapıyor bende kestim orayı hava alıyo ses yapmıyor ama kendi tabanı çöp oldu ayakkabının çakma ayakkabıdan farksız şuan 😮
  8. enesskooc

İyi derece ingilizce bilen yardım lazım ?

Çözümü buldum çok fazla ısıttım tabanı çıktı ama yırtıldı bi kere başta bulmam lazımdı ısıtmıştım ama demekki çok fazla ısıtmam lazımdı zaten tabanı için alıyoruz ayakkabıyı çöp oldu. Beyaz kışıma gelince evet havaya kalkıyor derin bi kesik attım oraya umarım ses olmaz
  9. enesskooc

Tabanlığı çıkartırken öyle bir yapıştırmışlarki yırttım attım kaç para veriyoruz bir de rezillik çekiyoruz şimdi tavan bul
  10. enesskooc

sağol zaten ses ordan geliyor sanırım biraz giydikten sonra o havaya kalkan şey ses yapıyor. 1668856425 sağolasın :)
  11. enesskooc

Arkadaşlar ayakkabımla alakalı bir sorun var ingilizce bir video buldum herhalde sorunu insanlar çözmüş ama tam anlayamıyorum hata yapmamak için İngilizce bilen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim ne yapmam lazım ? 1668856008 Herhalde iç beyaz astar kısmına hac şeklinde bir kesik atmam...
  12. enesskooc

Çözdünüzmü hocam tabanını sökeyim diyorum sökülmüyor yapıştırmışlar
  13. enesskooc

bende bugün de giydim ayakkabı ayakta 2 saat durduktan sonra yürü yürüme farketmiyor ses yapıyor
  14. enesskooc

alamazsın ne alaka la
  15. enesskooc

Nereye sürücem yağı içinden ses geliyor alt tabandan değil alt tabandan gelse her yüzey de gelmez
  16. enesskooc

Bugün giydim gene ses yapıyor sorun ön tarafta sallıcam çöpe
  17. enesskooc

başkan görünür sorun olsa çözüyorlar daha önce çok fazla skechers puma ayakkabımı değiştirttim ama görünür bir sorun değil giyip 1-2 saat yürüdükten sonra sorun belli oluyo kimse denemez.
  18. enesskooc

Ne yapıcaz hocam garantiye göndersem sonuç olmayacak 1668191482 Hocam kütüphanede yürüyorum öyle bi ses çıkıyo herkes bakıyo rezillik 1668191503 Bende giydikten 1 saat sonra başladı 1668191590 Hocam bu ayakkabı daha yeni ama tabanı bile sökülmüyor ama yarın da ses yaparsa ki yapacak zorla...
  19. enesskooc

Arkadaşlar ayakkabıyı 1 ay önce instreetten aldım ikinci giyişim ve eve yürürken utanıyorum kurbağa gibi ses çıkıyo biraz bakındım başkalarında da olmuş varımdır sorunu bilen yaşayan nasıl çözeriz bu durumu 😀 ayakkabıya yan basınca ses çıkmıyor topuğuna basınca da çıkmıyor sorun ön bölge de gibi...
  20. enesskooc

Ders çalışamıyorum tavsiyesi olan?

teşekkürler ama kararımı verdim direk kütüphane, olmadı çatıya çıkıcam orda çalışacağım teknolojiden uzak olmam şart.
Geri