Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

Sistemi sonunda sorunsuzca bitirdim şükür.

15 bine isteyen var düşünmüyor değilim. ROG STRIX hazır bir sistem alıp 15 bine sadece ekran kartını ben kullanırım. Diğer parçalarını sıfır olarak 100 tl ucuzdan veririm yine elime 6 bin kalır diye düşünüyorum :) ama gerek yok uğraşmak istemiyorum artık.
  2. ensbhdr55

Teşekkür ediyorum arkadaşlar :)
  3. ensbhdr55

Sistemi sonunda topladım. Sadece dış kasa ve fanlar ile nerdeyse 1 aydır uğraşıyorum sonunda güzel bir kasa ve fan bulabildim masraflarıyla beraber yazayım. Monitör : LG 24GN650-B - 1650 TL İşlemci : 5600X - 2650 TL Anakart : B550 Gaming Edge WI-FI - 1950 TL Ekran kartı : MSI RTX 3070 Suprim -...
  4. ensbhdr55

Haqqusun İzoly Videosu

Adam içerik oluşturuyor. Gamegarajdan alırken alıyorlar İzoly dediğimiz sistemler çöp sistemler 2. Nesil 3 nesil i5 falan Bunda 10.nesil var arkadaşlar, bütçesi yeterli olmayanlar için nimet bence. Monitör klavye mouse varmış bide. Bence alınabilir bi sistem 4300 tl gibi bi fiyata ama , ekran...
  5. ensbhdr55

Bayram nedeniyle donanım arşivi yazısının üstüne Türk bayrağı konulması.

İşte o yüzden dedim yıldızı hilalin içine doğru çekelim diye
  6. ensbhdr55

Bayram nedeniyle donanım arşivi yazısının üstüne Türk bayrağı konulması.

Donanım arşivindeki O' nun yerine getirilen Türk bayrağındaki yıldızı biraz daha hilalin içine çekerek , süresiz bi şekilde O yerine Türk bayrağını kullanabilir miyiz ? Gayet güzel duracağına inanıyorum çünkü. @Abdullah Hacıgül
  7. ensbhdr55

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

hadi hadi böyle bi kitle her zaman olacak fanboyluk , paran varsa msi alırsın asus alırsın , paran yeteri kadar yoksa idarelik gamepower alırsın her kitleye seslenilen bir platfrom burası , bu kişilerde biliyor sadece yüksek meblağlı ürünleri tanıtmayı sadece videom izlesin hadi izlenme abone...
  8. ensbhdr55

PC'deki "O Olmazsa Hayatta Olmaz" Dedirten "Programlar".

defender yeter yauv
  9. ensbhdr55

Aklından Geçeni Söyle

Amariga vadandaşı : burda 10 kuruş Türkiye de olsam 80 kuruş olcaktı off 1601973166 Logitech G pro X aldım , sesi neden az çıkıyor 😔😔😔😔
  10. ensbhdr55

Açık liseye geçmeli miyim ?

Açık liseye geç bi farkımyok ben 3 sene anadolu okudum son sene sınava hazırlmak için açığa geçtim hangi liseden mezun olduğun önemli değil
  11. ensbhdr55

sizce dolar kışa kadar ne kadar yükselir

tabi yauuuuv dünyanın en güçlüsü türkiye
  12. ensbhdr55

sizce dolar kışa kadar ne kadar yükselir

ben 1 lira 8 dolar olcak diyorum
  13. ensbhdr55

120 şınav 120 mekik çekmek

mümkünse 15 15 15 15 yap tekrar önemli güzel kardeşim senin için :) gücüm yetiyo diyosun madem öyle 30 30 30 30 yap sabah vucudu yorup 6 - 7 saat sonra yormanın sana faydası minimum olur sporu yaparsın 1 saat 1 buçuk saat sonra bırakırsın dinlenmeye gelişmenin en büyük aşaması dinlenme kısmında...
  14. ensbhdr55

fazla şınav çekmenin sana yararı olmaz yeni vucut yapacaksın, tekrar sayısı önemli olacak senin için , pandemi dolayısıyla gym e gidemem diyosan. böyle çalışma programları youtubeda var bakabilirsin , barfiks demiri alırsın şınav çeşitlerini çoğaltırsın dar geniş , V şınav vs bunları...
  15. ensbhdr55

dediğim gibi şınavı eğer nizamı olarak çekersen sırt omuz triceps üst kısmın büyük bölümünü çalıştırır ama nizamı çekmek zordur yeni başlayana göre internetten bak hızlı hızlı çekme hissederek çek baktın yapamıyosun azalt ben bile şuan vücudumu korumak için sadece , 15 15 15 çekiyorum günde 45...
  16. ensbhdr55

60 şınavı , 20 20 20 set olarak çek aralarda 45 saniye dinlenme sadece sabahları , kalan 60 şınavıda akşam çek 20 20 20 olarak , Mekiği bi hamlede sabah aç karnına yap eğer yapabilirim dersen 40 40 40 şınavı ya sabah yap yada akşam yatarken yap 40 40 40 , aralarda 1,5 dakka ( 90 saniye )...
  17. ensbhdr55

10fastfingers hızlı yazma rekorunuz kaç?

132 zabıt katipliği sınavında yazmıştım , son 10 saniyede bişey yazamadım kaldığım yeri kaybettim bi 15 tane daha yazardım hayırlısı
  18. ensbhdr55

Burada bana cahil dediler ben nerede yanlış yaptım

bende rtx 2070 var kutusunda bile 650 w psu önerilir yazıyor neyi savunuyosunuz ki firmanın önerdiği bu , madem biliyorsun 500w al niye soruyosun :)
  19. ensbhdr55

Aklından Geçeni Söyle

yerine m2 ssd ve rgbli 3200 mhz almayı düşünüyorum
  20. ensbhdr55

Aklından Geçeni Söyle

Ramlerimi ve ssd mi satsam mı acaba
Top Bottom