Arama sonuçları: *

1. epic games kullanıcısı

Kedimi başkasına vermişler

Abini döv!!!
  2. epic games kullanıcısı

Oluşturmadığım Taslaklar

Cihazlarınız (google.com)
  3. epic games kullanıcısı

Oluşturmadığım Taslaklar

Zoomda yanlışlıkla feedbacke basmışsınız. Yine de emin olmak için hesaba giriş yapılmış cihazlara bakın.
  4. epic games kullanıcısı

Askere gidecek herkese iyi görevler

Sizde mi gidiyorsunuz?
  5. epic games kullanıcısı

Askere gidecek herkese iyi görevler

Arkadaşlar bu perşembe çok kişi askere gidecek. Çok yakınım da gidiyor. Hepinize iyi görevler ve iyi yolculuklar.
  6. epic games kullanıcısı

Papara kart para gönderme

Yarınki indirimde almayı düşünüyorum. Lazım olursa sana söylerim. İlgin için teşekkürler. Discord: ɹǝuıçןɐʎ ɹǝɔuǝs#6775
  7. epic games kullanıcısı

Pardon.
  8. epic games kullanıcısı

Arkadaşlar oyun alacağım 1.85 TL lik oyun. Bende 1.70 TL var. Şu anda ininal kartimdaki para tam olarak sıfır. Birisi bana 30 kr göndersin karta para yatırdığım zaman 1TL olarak geri gönderirim. En geç salı günü gönderirim. 1611325626 Arkadaşlar karşılıksız istek değil dikkatinizi çekerim.
  9. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Durum aynen böyle.
  10. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Aslında değildi... Selçuklu devletinde padişahları hiç bir şeyi eşinin izni olmadan yapamazdı. Tabii kadında eşinin izni olmadan yapamaz. Bir yeri fethedeceği zaman eşi ile karar alırlarmış. Buna en güzel örnek, Hakan padişah egeyi fethetmek için emir verdiyse fethedilmezmiş. Hakan ile Ayşe...
  11. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Çok üzücü bir durum ama bu şekilde emin ol sadece sen ceza yemedin.
  12. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Bence tiktok ve toplumun ahlakını bozan tüm siteler kalksın. Twitter kullanmadığım için pek bilgim yok.
  13. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Fakat telefondan google kullanaarak girerler ise yine girebilirler.
  14. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Bir şey değişeceğini sanmıyorum. VPN'siz yasaklı sitelere girmek! | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
  15. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

#şiddetehayır
  16. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Kim çalışıp çabalar ise o geçer fakat bazen değişir. Mesela sen bilek güreşinde erkek olarak çok alıştırma yap bende kadın olarak. 2mizde aynı aynı şekilde çalışacağız. Ben bir kadın olarak seni yenemem. (Kadın değilim sadece örnek.) Turnuvalarda kadınlar ile erkeklerin farklı sınıflarda...
  17. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Aslında onlar bir örnek. Biz bir kadına gel sen işte çalış ben çocuğa bakayım diyemeyiz. Erkek çalışır kadında isterse çalışır. Fakat erkekeğin çocuğa bakmasını isteyemeyiz. Bu kuran-ı kerimde bile dile getirilmiş bir gerçektir ve gerçekler acıdır.
  18. epic games kullanıcısı

Erkeğe şiddete hayır!!!

Düzeltiyorum. Seni mi kıracağım :) 1611221777 #şiddetehayır
Top Bottom