Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Nasıl Ders Çalışmalıyım?

Mantık Çok basit ben 11de yeni başladım çalışmaya erken uyanman iyi olmuş TYT için hergün kitap oku paragraf soru bankalarından al tonguç paragrafik gayet güzel soru sayısı senı alıştıra alıştıra arttırıyor matematik içinse sadece problem çözssen yeter 40 da 40 yapıcam diyorsan ayrı tabi D: Tyt...
  2. F

Kendimi fiziksel ve düşünsel olarak nasıl düzeltebilirim?

Gelişim kitaplarını okuya bilir ve bi sporla uğraşa bilirsin
  3. F

Yeni Başlayanlar İçin Kaykay Önerisi

Evet arkadaşlar kaykay kullanmayı öğrenmek istiyorum yeni başlıyacağım. Bu yüzden belki erken soğurum diye çok parada vermek istemiyorum önereceğiniz kaykayları liink olarak bekliyorum ve yeni başlayan birisi olarak tavsiyeleriniz benim için önemli. Baktıklarım...
  4. F

Almanya ile Türkiye arasında vize serbestliği

:D böyle bir şey olursa türkiyede türk kalmaz :D
  5. F

Ailenin masaüstü pc istememesi !

1-Kardeşim ailen kendisini düşünüyor olabilir. 2-seni düşünüyorlardır bencede mantıklı masaüstü alırsan sıkıntı ünüversiteye falan gıdıceksın belkide o bilgisayarla ailenden ayrı eve taşınıcaksın hep sıkıntı yani. işe gidersin bilgisayar gerekir şuan benim çalıştığım işte bilgisayarım bana lazım...
  6. F

bir konunun popüler olması için ne gerekli

Öncelikle başlık hemen ardında güncel bir konu olması olabilir
  7. F

liseye geçtim hocalar çok abartı odev veriyolar

Öyle hocalar olmaz olsun 9 da özellikle edbiyat afedersin ama kan alıyorlar tek tavsiyem zamanında yap aksatırsan genelde sıkıntı çıkıyor. Tabi benim gibi insanlarda vardır son gün daha iyi yaparız salaklık :D
  8. F

[Anket] Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

ne kullanırsan kullan bir şekilde google ye geri dönüyorsun bi süre sonra
  9. F

Türkler İslamiyet ile Tanışmasaydı Şuan ki Hayatımız Nasıl Olurdu ?

Türk olduğumuzdan Göktürk tengri falan belkide daha iyi olurduk
  10. F

Bu tarz resimleri nasıl bulabilirim?

pixabay flıckır bu ıkısı gayet ıyı bro
  11. F

En sevdiğiniz Üyeler

@fearlesh34 koltuk uzmanı
  12. F

Bu tarz resimleri nasıl bulabilirim?

kanka boyle tablo halınde deılde bu işle ugrasıyorsan sana vecegım sıtedeki resimlere tablo olcusune gore ayarlarsın https://pixabay.com/tr/
  13. F

DOLANDIRILDIM !!!! NE YAPABİLİRİM? açıklamaya bak:

Aga bu adamın ev adresi yokmu tüm donanım arşivi baskına gidelim :D şaka bir yana yüksek bri mevlaysa şıkayetcı ol telefonu falan varsa rahatsız et ara
  14. F

DOLANDIRILDIM !!!! NE YAPABİLİRİM? açıklamaya bak:

Kardeşim ürünü göremeden almanı geçiyorum sahibindenin buna yönelik sözleşmeleri vardır sahibindene mail atmayı dene
  15. F

yemekten virüs bulaşır mı

yani usatda virüslüyse zaten çalıştığı ortam sıcaktır duramaz
  16. F

yemekten virüs bulaşır mı

üstüne hapşurulduysa veya garson maske takmıyorsa üstünde konuşurken o tukurukler değmişşsse :D allah kurtarsın
  17. F

Korona olayı !!

yapacak pek bir şey yok hastanede bekliyecek halin yok maddi olarak yanında ol her şey hallolur
  18. F

Discorda giremiyorum

sil tekrar yükle güncelleme geldiyse yapmadıysanda olabilir
  19. F

Masaüstü bilgisayar nereye konulmalı

Masanın üstünde seni rahatsız etmeyecek şekilde sığıyorsa yukarı koy kesinlikle aksi takdirde asagıya koy ama dahada fazla ısınır
Top Bottom